Co se týká terčovnic-zkoušel jsem různé,od hobry-je to hrozně velký a téměř bez šance se s tím někam hnout.Pytel nadupanej hadrama je OK,ale je dobrý když je zatěžkanej,nebo přichycenej i dole!Je tu ale velký riziko zásahu do kraje,a bud šíp sklouzne a často se nenajde,nebo projde skrz a čassto poničí letky.Pak se osvědčila krabice-kartonová,našlapaná jutovýma pytlema(takový ty old school od brambor),ale časem vezme za svý.Skončil jsem u terčovnice Morrells
 Co se týká terčovnic-zkoušel jsem různé,od hobry-je to hrozně velký a téměř bez šance se s tím někam hnout.Pytel nadupanej hadrama je OK,ale je dobrý když je zatěžkanej,nebo přichycenej i dole!Je tu ale velký riziko zásahu do kraje,a bud šíp sklouzne a často se nenajde,nebo projde skrz a čassto poničí letky.Pak se osvědčila krabice-kartonová,našlapaná jutovýma pytlema(takový ty old school od brambor),ale časem vezme za svý.Skončil jsem u terčovnice Morrellshttp://www.morrelltargets.com/scripts/p ... product=25
a z mojí 225lbs kuše tam šíp zahučí tak do 1/3 a jde to pěkně vytáhnout,bohužel cena je vyšší,ale odpovídá to tomu co dostanete,vejde se do auta,přenosná.Jsem spokojenej.

a pak samozřejmě délka a konstrukce šípové střely, reálně mám změřeno u svého X Force 367grns šíp v 348 ftps, což nedá ani Exomax.
 a pak samozřejmě délka a konstrukce šípové střely, reálně mám změřeno u svého X Force 367grns šíp v 348 ftps, což nedá ani Exomax.  .
 . .Vrátím se ke střelivu-je nějaký rozdíl mezi hliníkem,duralem a karbonem?Jaký je rozdíl ve složení samozřejmě vím
 .Vrátím se ke střelivu-je nějaký rozdíl mezi hliníkem,duralem a karbonem?Jaký je rozdíl ve složení samozřejmě vím  .Chtěl jsem k tý svý 225lbs krásce něco slabšího,a taky designově něco odlišnýho,tak jsem zvědavej...
 .Chtěl jsem k tý svý 225lbs krásce něco slabšího,a taky designově něco odlišnýho,tak jsem zvědavej... 
 ,klidně odpověz do zprávy,at si tady neprovalujem identitu
 ,klidně odpověz do zprávy,at si tady neprovalujem identitu  .
 .