Jinak jsem aktualizoval tabulku rekordu, docela mne prekvapilo, ze treba na koleckach jeste nebyl lepsi vysledek, nez 75b! .. mily MOTe, neni ted nahodou ten pravy cas to zmenit, a nastrilet tu prostredni radu, jak jsi sliboval?
Malá odstřelovačka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Je videt, ze jste pred poslednim zavodem nervozni .. MOT dokonce blouzni
Tak aby bylo jasneji, jak to v sobotu dopadne, tak jsem hodil do grafu letosni vysledky prvnich sedmi strelcu ligy. Na grafu je nekolik zajimavosti:
http://strelectvi.info/soukr/mao_2009.jpg
- vysledky maji dobre viditelnou stoupajici tendenci, coz je dobre
- Irma uz nestrili tak vyrovnane, jako minuly rok, naopak, vysledky jako na houpacce - a stejne tak Zdenek, ale ten ma houpacku presne obracenou, kdyz se dari Irme, Zdenkovi se nedari a naopak, proste sehrana dvojka
.. no Sportovce blby je, ze ted je na rade Irma!
- mame tu dva borce, kteri strili naprosto vyrovnane, stale podobne vysledky, a je to Mot a Honza, tito dva neprekvapi
- a pak jsou tu borci s viditelne stoupajici tendenci vykonu, coz jsem ja a naprosto ucebnicove linearni tendenci predvadi Harp, takze tam bych hledal
- no a nesmim zapomenout na Petra, ktery predvadi krasny vzestup a pad
No, uz se tesim na rozreseni tohoto rebusu
Tak aby bylo jasneji, jak to v sobotu dopadne, tak jsem hodil do grafu letosni vysledky prvnich sedmi strelcu ligy. Na grafu je nekolik zajimavosti:
http://strelectvi.info/soukr/mao_2009.jpg
- vysledky maji dobre viditelnou stoupajici tendenci, coz je dobre
- Irma uz nestrili tak vyrovnane, jako minuly rok, naopak, vysledky jako na houpacce - a stejne tak Zdenek, ale ten ma houpacku presne obracenou, kdyz se dari Irme, Zdenkovi se nedari a naopak, proste sehrana dvojka
- mame tu dva borce, kteri strili naprosto vyrovnane, stale podobne vysledky, a je to Mot a Honza, tito dva neprekvapi
- a pak jsou tu borci s viditelne stoupajici tendenci vykonu, coz jsem ja a naprosto ucebnicove linearni tendenci predvadi Harp, takze tam bych hledal
- no a nesmim zapomenout na Petra, ktery predvadi krasny vzestup a pad
No, uz se tesim na rozreseni tohoto rebusu
-
harpplayer
- Odborník na zbraně
Takže pánové, všechno je jinak. Doteď jsem měl na Geca kliku, ale to skončilo. Načnul jsem novou krabici s tím, že když se u nás střílela LM60, že si to s nimi půjdu střelit taky, ale na BR terče. Skončil jsem s výsledkem 556, což byl průser. Povedla se položka 97, ale taky 82. Tak jsem si řek - flinta je za..aná, bude třeba čistit (týden před závodem!!!) Vyčistil jsem namokro, vyšůroval komoru, namazal a vysušil tím zázračným nejmenovaným mazivem a hurá na střelnici. Náboje GECO červený s proužkama a první položka 50, že tenexama takovou nestřelíš. Následovaly další 3 desítky, pak 9, 8 a pak to šlo do p..ele tak, že jsem stěží trefoval BR terč. A kua, říkám si, kde je problém? Momenťákem jsem přetáh celou flintu a pokračovalo to semtam desítkou, ale taky 6,7. To už mě značně vytočilo a říkám si že něco je na ho.no, jen zjistit co. Začneme nábojema - jenže jsem jako napotvoru ssebou nic slušnýho nevzal, anžtož ještě není čas na finální přípravu flinty na závod a tak jsem v tašce vyštrachal starý zapadlý Schönebecky (červený rifle match). A jak jsem tak byl nasranej, flák jsem je tam bez čištění. První rána 7/2, další 4 na rozhraní 9-10, ale rozptyl 14 mm!! Na dalších dvou terčích se to trochu rozjelo, ale pak 49, 50, 49, 50 (ta poslední s rozptylem cca13 mm). A bylo vymalováno. Ty poslední pruhovaný Geca stojí totálně za h..no a jsou zralý tak do pistole. Naštěstí mi na finální přípravu zbyly nějaký erka, přesně tolik, aby si lauf sednul a v závodě je dostřílím. Takže po týhle story jsou mi nějaký Sidewinderovi pajduláci ganz egal, protože já si už svoji skleničku žluči vypil.
Takovejch pár šestek a sedmiček vám přátelé tak uklidní emoce, že do závodu nastupujete bez ambicí a tudíž s klidem, protože víte, že co se mělo posrat, už se posralo a horší to bejt nemůže. 
Ja chtel puvodne napsat ze trenuju s R50 a na stojaka si beru jiny naboje ale taky jinou pusku. Neni to ale tak docela pravda, protoze pokud nepocitam zastreleni optiky pred zavodama, tak jsem letos vlastne vubec netrenoval. Nicmene pristi rok budu konecne mit prostor k treningu na Chaloupkach a nebudu to mit na strelnici 40km 
Air Arms EV2 MK III
No myslím, že všechny kuličky ať zlaté nebo duhové Vám budou v sobotu na nic.
Vím o jednom střelci který udělal hned několik razantních kroků pro zpřesnění své malorážky. Od posledního závodu navštívil přední ladiče ČR a svěřil jim svoji terčovnici. Je pravda, že vše se povedlo náramně dobře! V sobotním závodě bude asi velkým překvapením, za předpokladu dobré psychiky.