No a co že je to za střelivo? Neřeknu, uvidíš na jaře...!

Nikdy jsem na Lapuu moc nevěřil a dost mě holka překvapila...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

(presnostni vrchol mezi mokrym cistenim )
(presnostni vrchol mezi mokrym cistenim ) Takže jsi vlastně měl pravdu.
 Takže jsi vlastně měl pravdu.  

.
. / pomoct ale musim nas proste pochvalit. At nad soutezi uvazuju hodne, casto pri ruznych impulzech, tak jsme soutez postavili v danych podminkach "dokonale ". Nicmene co je dokonaly dnes, neni zitra. Je potreba neustale sledovat, vylepsovat, naslouchat. Kdyz si vezmes moje polozky, tak mirenka nic moc a to mam Ancu. Me sedi v zavode polozky na rychlost po zatezi, tacek. A jsou zase strelci, kterym sedi mirenka - rukojmi, kolecka, event. polohy a taky se prosadi. Proste dobre namodelovana soutez, ktera neni vyhranena doleva ani doprava
/ pomoct ale musim nas proste pochvalit. At nad soutezi uvazuju hodne, casto pri ruznych impulzech, tak jsme soutez postavili v danych podminkach "dokonale ". Nicmene co je dokonaly dnes, neni zitra. Je potreba neustale sledovat, vylepsovat, naslouchat. Kdyz si vezmes moje polozky, tak mirenka nic moc a to mam Ancu. Me sedi v zavode polozky na rychlost po zatezi, tacek. A jsou zase strelci, kterym sedi mirenka - rukojmi, kolecka, event. polohy a taky se prosadi. Proste dobre namodelovana soutez, ktera neni vyhranena doleva ani doprava  / obecne levici nesnasim / Ovsem konecny soucet ze vsech polozek je vzdy poucny.
 / obecne levici nesnasim / Ovsem konecny soucet ze vsech polozek je vzdy poucny. . Nicméně vidím za cca poslední 2 roky furt stejnej problém a to v dodavatelích doplňků a střeliva. Pokud bych si chtěl Anču poladit - a jako že jsem si chtěl x věcí dopřát, nikdo ti není schopen poskytnou patřičně odborný informace, o možnosti objednání ani nemluvě. Se střelivem je to stejná katastrofa. Když už nezáleží na penězích, nemáš co otestovat, natož koupit. X-acty? Jenom export do USA, podle nejmenovanýho zdroje - hlavně, že si to všichni vejtahové pověsili do eshopů s možností objednání. R50? Poslední série děs a běs. Eley - s dotazem na testovací sérii cca x set ks nezájem, jenom možná teoreticky objednávka x tisíc ks s dobou dodání neznámou. Je jasný, že Anča je super - zatím dalece přesahuje moje možnosti, ale rád bych jí dopřál kvalitní baštu a prostě není....To proboha v Čechách není jedinej rozumnej prodejce, který by myslel na sportovní střelce? Zatím moje zkušennosti s těmi významějšími byli dosti katastrofické a příběhy s nimi by vydali na román.
 . Nicméně vidím za cca poslední 2 roky furt stejnej problém a to v dodavatelích doplňků a střeliva. Pokud bych si chtěl Anču poladit - a jako že jsem si chtěl x věcí dopřát, nikdo ti není schopen poskytnou patřičně odborný informace, o možnosti objednání ani nemluvě. Se střelivem je to stejná katastrofa. Když už nezáleží na penězích, nemáš co otestovat, natož koupit. X-acty? Jenom export do USA, podle nejmenovanýho zdroje - hlavně, že si to všichni vejtahové pověsili do eshopů s možností objednání. R50? Poslední série děs a běs. Eley - s dotazem na testovací sérii cca x set ks nezájem, jenom možná teoreticky objednávka x tisíc ks s dobou dodání neznámou. Je jasný, že Anča je super - zatím dalece přesahuje moje možnosti, ale rád bych jí dopřál kvalitní baštu a prostě není....To proboha v Čechách není jedinej rozumnej prodejce, který by myslel na sportovní střelce? Zatím moje zkušennosti s těmi významějšími byli dosti katastrofické a příběhy s nimi by vydali na román. 
   Jinak je proavdou, že tu není moc konkurenční  prostředí a podle toho to taky vypadá.  Jsme jeden PRD na týhle planetě a tak to i zůstane
 Jinak je proavdou, že tu není moc konkurenční  prostředí a podle toho to taky vypadá.  Jsme jeden PRD na týhle planetě a tak to i zůstane   

Jinak co? optiku máš super, železo super, spoušťák paráda, hlaveň v pohodě, už jen bedding do pažby a......
 Jinak co? optiku máš super, železo super, spoušťák paráda, hlaveň v pohodě, už jen bedding do pažby a......  

co?....tak jen malou ochutnávku: ad1) střelecký portál - udělal jsem objednávku na jejich eshopu - ozvali se po roce !!!, nekecám, že už zboží mají, jestli ho ještě chci...ad2) náš přeslavný olympijský vítěz pan V, co prodává ojeté zboží jako nové....při objednávce v řádu 70 litrů se mnou jednal jako s totálním kokotem, tomu říkáš normální prodejci ???? Tohle bohužel nejsou jenom moje zkušenosti...takových lidí je poměrně dost...nechtěj, abych ti přeposlal mailovou komunikaci s ním..to by jsi se asi divil co je to za íkváče...a to mě ještě hrozil právníkama za zvěřejnění naší komunikace, když jsem se několikrát slušně dotázal na pár věcí ohledně mé objednávky.... tfuj to jsem se zase rozčílil, jen si na to vzpomenu
 co?....tak jen malou ochutnávku: ad1) střelecký portál - udělal jsem objednávku na jejich eshopu - ozvali se po roce !!!, nekecám, že už zboží mají, jestli ho ještě chci...ad2) náš přeslavný olympijský vítěz pan V, co prodává ojeté zboží jako nové....při objednávce v řádu 70 litrů se mnou jednal jako s totálním kokotem, tomu říkáš normální prodejci ???? Tohle bohužel nejsou jenom moje zkušenosti...takových lidí je poměrně dost...nechtěj, abych ti přeposlal mailovou komunikaci s ním..to by jsi se asi divil co je to za íkváče...a to mě ještě hrozil právníkama za zvěřejnění naší komunikace, když jsem se několikrát slušně dotázal na pár věcí ohledně mé objednávky.... tfuj to jsem se zase rozčílil, jen si na to vzpomenu