Skus tie letky trocu nahriat nad plamenom a uvidis ako sa vyrovnaju. Ale len tak opatrne aby sa ti neroztavili
 Mne to pomaha.
 Mne to pomaha.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Mne to pomaha.
 Mne to pomaha. No a se zbylýma střílím různé"testy" a většinou končí nenávratně poškozené
 No a se zbylýma střílím různé"testy" a většinou končí nenávratně poškozené   

.Jak jsem se o tom bavil s prodejcem,tak říkal že je třeba těch 225lbs je třeba brát trochu s rezervou,že reál bude cca 5% nižší,a jelikož je to člověk na svém místě,není důvod mu nevěřit.
 .Jak jsem se o tom bavil s prodejcem,tak říkal že je třeba těch 225lbs je třeba brát trochu s rezervou,že reál bude cca 5% nižší,a jelikož je to člověk na svém místě,není důvod mu nevěřit. .Na mě osobně(tedy podle fotek pouze)dojem neudělala.
 .Na mě osobně(tedy podle fotek pouze)dojem neudělala. ,jak bych to řekl-prostě se mi nezdá že by některé(druhy-výrobci)byly horší a některé nějak ultralepší.Jaké jsou vaše zkušenosti??
 ,jak bych to řekl-prostě se mi nezdá že by některé(druhy-výrobci)byly horší a některé nějak ultralepší.Jaké jsou vaše zkušenosti?? ) Jinak Exomax (můj) má 231lbs
) Jinak Exomax (můj) má 231lbs 
 pokud toto není naprosto perfektní, může se stát, že problémy v přesností jednotlivých šarží nebo výrobců šípů skutečně nepoznáš, neboť samotná odchylka přesnosti zbraně je natolik velká že ti to ani nedovolí. Což je konstatování, netvrdím že je to tvůj případ ... Tam u vás nefouká? Tady fučí tak, že by se daly trefit maximálně vrata od stodoly
 pokud toto není naprosto perfektní, může se stát, že problémy v přesností jednotlivých šarží nebo výrobců šípů skutečně nepoznáš, neboť samotná odchylka přesnosti zbraně je natolik velká že ti to ani nedovolí. Což je konstatování, netvrdím že je to tvůj případ ... Tam u vás nefouká? Tady fučí tak, že by se daly trefit maximálně vrata od stodoly  ))
)) ), co už jsi kuší skutečně ulovil a co konkrétně padlo tím Excalibrem. S čímpak jsi na tej Ukrajině při svých 4 návštěvách lovil? Ani Ukrajina nedovoluje lovit kuší, která kromě předepsané napínací síly nesplňuje vzdálenost napínání tětivy min. 40 cm (to Jaguár asi nemá, že
), co už jsi kuší skutečně ulovil a co konkrétně padlo tím Excalibrem. S čímpak jsi na tej Ukrajině při svých 4 návštěvách lovil? Ani Ukrajina nedovoluje lovit kuší, která kromě předepsané napínací síly nesplňuje vzdálenost napínání tětivy min. 40 cm (to Jaguár asi nemá, že  ). Předem dík za odpověď.
). Předem dík za odpověď. ,a jít do lesa v místních končinách...ne že by to nebylo proveditelné-nebyl by problém,ale když pominu ilegalitu celého úkonu,nemám na takové věci povahu ani morálku.Střelbu kuší zbožnuju ve formátu 3D a terčovku,ale kdyby byla ta možnost,asi bych se nebránil tomu zkusit to
 ,a jít do lesa v místních končinách...ne že by to nebylo proveditelné-nebyl by problém,ale když pominu ilegalitu celého úkonu,nemám na takové věci povahu ani morálku.Střelbu kuší zbožnuju ve formátu 3D a terčovku,ale kdyby byla ta možnost,asi bych se nebránil tomu zkusit to