Předovky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jelikož už dorazil holub se zprávou že TC Pro Hunter je už na cestě, Tak jde do světa můj TC Scout
Více v "bazaru"
Případné dotazy odpovím i tady.
Chero:gratuluji ti ke koupi tak krásné zbraně a chtěl jsem se zeptat,není-li to tajemstvím,na kolik taková flinta vyjde?A jak moc je složité si ji objednat?Já už pušku mám ,ale bratra to také chytlo a chce si koupit také inlajnku.Ale nee Ardesu,na tu jsem řekl,at raději zapomene.Z kvalitnějších inlinek je tu v česku na výběr akorát tak pár pušek od Pedersoli a jinak o ničem jiném nevím.Proto bych rád měl přehled o puškách,které se dají objednat z ciziny.Pokud mi tedy můžeš dát nějaký kontakt nebo jakoukoiv informaci a radu,budu moc rád.
S pozdravem Cernunos
S pozdravem Cernunos
obrat se na p.Martinka http://www.vmcustom.cz/
A on ji umi dovezt.Vyberes si na US shopech,treba midwayusa.com nebo na cabelas.com a zkontaktujes pana Martinka.Ale trva to a dela tusim jen dve objednavky do roka.Takze bude letos uz jenom jedna.Pocitej s tim,ze ta cherrovo flinta,bude za neco pres dvacet tisic.
A on ji umi dovezt.Vyberes si na US shopech,treba midwayusa.com nebo na cabelas.com a zkontaktujes pana Martinka.Ale trva to a dela tusim jen dve objednavky do roka.Takze bude letos uz jenom jedna.Pocitej s tim,ze ta cherrovo flinta,bude za neco pres dvacet tisic.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Přidej hochu, přidej...
Původně jsem ji chtěl objednat taky přes Martínka, ale nakonec jsem si vzpoměl na "polozapomenutého" bratránka v státech. Ušetřím asi cca 10000. Martínek za ni chtěl kolem 31000. Ale to bylo v listopadu. A to byl dolar ke koruně někde úplně jinde.
Naposledy upravil(a) cherro dne 22 kvě 2009 11:18, celkem upraveno 1 x.
Je to věc priorit, je jasné, že nemůžeme mit všeduffioso píše:Nemam vubec sanci,se kloudne dostat na strelnici kvuli casu.
Chero a dufioso:děkuju vám za radu.Nečekal jsem ,že to bude až tak drahé.No vypadá to,že brácha vezme něco od Pedersolli,přeci jen je to jeho první a v tom případě mi přijde jako nesmysl utratit 30klacků za ládovačku,byt sebekvalitnější.Zúžili jsme tak výběr na inlinku Brutus Ovation cal.50,jelikož více možností už ani moc není.Pedersoli má v nabídce pouze 4 moderní předovky,ztoho se bráchovi líbí nejvíc asi tahle.Denali vypadá hrozně a Rolinga mám už já,tak se nechce "opičit".Nejhorší je,že na tyto flinty jsem prostě zaboha nikde nesehnal žádné recenze a ani jiné info.Přijde mi,že většina prostě řeší Ardesu,ale divím se,nebot,když pak čtu,jak se perete s jejich výrobními nedokonalostmi...Každopádně až brácha něco koupí,tak sem hodím nějaké fotečky,i té mojí flinty.
Pokud jdete o víkendu střílet,tak si to užijte a at vám to lítá do černého.Já nemůžu,sedím doma s nohou v sádře
Pokud jdete o víkendu střílet,tak si to užijte a at vám to lítá do černého.Já nemůžu,sedím doma s nohou v sádře
-
Smazaný uživatel 3736
je to sice konkurencia, ale pozri asi toto...
http://www.strelectvi.cz/forum/mazanie- ... t4485.html
dufam ze to moderatori nevymazu... je tam aj o LMX...
vraj je to dobre mazanie...
http://www.strelectvi.cz/forum/mazanie- ... t4485.html
dufam ze to moderatori nevymazu... je tam aj o LMX...
vraj je to dobre mazanie...
-
Sumii
-
Deadly shadow
Zdravím. Mám krátce trackera, momentálně zkouším návažky a střely. Jelikož jsem ale v oboru začátečník, nemám představu kde shánět určité komponenty, proto se na vás obracím s prosbou, tákající se střel sabot pro tuhle pušku, tj, kde se dají sehnat košíčky, celopláště a za kolik. Předem dík za Vaši odpověď.