Do doby než jsem na nej pridelal řemen jsem si pochvaloval jak dobře je sklopka utažená .....po pár přesunech s FSN na zádech se povolila , ale to je u sklopek bežnej jev. Zatim mam odzkoušené 3 druhy munice a se zadnou nebyl jedinej problem.
FSN-01
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Smazaný uživatel 111
Tak výška neni problem to je otázka par ran - stranu sem ladil déle .....chtel jsem jen kousek , tak točim točim furt nic a pak moucha vždy poskočila o víc než jsem potreboval
Do doby než jsem na nej pridelal řemen jsem si pochvaloval jak dobře je sklopka utažená .....po pár přesunech s FSN na zádech se povolila , ale to je u sklopek bežnej jev. Zatim mam odzkoušené 3 druhy munice a se zadnou nebyl jedinej problem.
-
Jack
Mam taky FSN a zatim spokojenost,hlaveň a rám jsou fungl nový.Nastřelený nebyl a ze začátku se trochu zasekával než se zaběhl.Měl jsem i tacticala ale zrovna jsem narazil na špatnej kus,hlaveň měla dost nalítáno a u ústí byla nafouknutá.Kupoval jsem ho na rychlo a jen do hlavně jsem se nepodíval jinak bych mu to tam nechal
-
Smazaný uživatel 111
-
Smazaný uživatel 111
-
Smazaný uživatel 111
Na terč sem střílel zatim jen Kopp a to jednou když jsem ladil mušku tak že nemohu porovnat , ale i při mířence to bylo celoplošné pokrytí terče na100m (asi 30ran) od 7čky po 10tku zelené figury
....jinak spíš rychlejší strelba do 50m. (proste žádná mířenka) Ale zítra dopoledne se chystám na 100m strelnici , tak že vezmu Barnaul - dám si záležet a uvidime.
Alfonss : Ten napis na krabičkách Barnaul Non-Corrosive ....ten tam je jen tak aby se to lepe prodavalo

Alfonss : Ten napis na krabičkách Barnaul Non-Corrosive ....ten tam je jen tak aby se to lepe prodavalo
-
Smazaný uživatel 111
Před lety jsem taky kupoval naboje ruské produkce ......obyč krabička na ni jen razítko že uvnitř je 20ks a pak cosi málo velkym písmem psáno v azbuce ........do ted nevim značku té munice , pokud to byly Barnaul tak ty už vypadají vzhledově lepe - nábojnice 7,62*39 se delají niklované , mosazné , nebo klasika lakované železné - střely FMJ , SP , HP