CZ 527 Carbine ráže 7,62x39
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Spenr
CZ 452 - 2E ZKM SILHOUETTE
panove zacinam premejslet o novem zelezu  ta vyvolena by mela byt CZ 452 - 2E ZKM SILHOUETTE.... otazka zni je to dobrej napad nebo ne
 ta vyvolena by mela byt CZ 452 - 2E ZKM SILHOUETTE.... otazka zni je to dobrej napad nebo ne  
			 ta vyvolena by mela byt CZ 452 - 2E ZKM SILHOUETTE.... otazka zni je to dobrej napad nebo ne
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
Neházel bych flintu (SKS) do žita  Myslím si že záleží asi na daném kousku a hlavně na tom jak je nastřelena. Že se to ze dvou kousků té a té zbraně nepozná. Nehledě na to že SKS má delší hlaveň, tak už by i to mělo o něčem vypovídat né?
 Myslím si že záleží asi na daném kousku a hlavně na tom jak je nastřelena. Že se to ze dvou kousků té a té zbraně nepozná. Nehledě na to že SKS má delší hlaveň, tak už by i to mělo o něčem vypovídat né? 
 Myslím si že záleží asi na daném kousku a hlavně na tom jak je nastřelena. Že se to ze dvou kousků té a té zbraně nepozná. Nehledě na to že SKS má delší hlaveň, tak už by i to mělo o něčem vypovídat né?
Baikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat.
Tak jestli to klapne, tak bych se pravděpodobně rozhodl pro TIKKA T3 VARMINT NS NSST Levák Nevíte o nějaké dobré alternativě k této zbrani abych mohl popřemýjšlet a porovnávat?  Upozorňuji ale aby to dělali ve verzy i pro leváky, a bylo to ve stejné cenové relaci. Jsem sice pravák, ale střílím levou
 Upozorňuji ale aby to dělali ve verzy i pro leváky, a bylo to ve stejné cenové relaci. Jsem sice pravák, ale střílím levou  Díky
 Díky
 Upozorňuji ale aby to dělali ve verzy i pro leváky, a bylo to ve stejné cenové relaci. Jsem sice pravák, ale střílím levou
 Upozorňuji ale aby to dělali ve verzy i pro leváky, a bylo to ve stejné cenové relaci. Jsem sice pravák, ale střílím levou  Díky
 DíkyBaikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
Ares: Podle čeho osuzuješ? myslím že by s objednávkou neměl být problém. Ale jen myslím  Nechal jsem si zaslat katalog zbraní Sako a Tikka. Píší že dodací lhůta zbraně by měla být od jednoho týdne až po 2 měsíce. Dle skladových zásob.
 Nechal jsem si zaslat katalog zbraní Sako a Tikka. Píší že dodací lhůta zbraně by měla být od jednoho týdne až po 2 měsíce. Dle skladových zásob.
 Nechal jsem si zaslat katalog zbraní Sako a Tikka. Píší že dodací lhůta zbraně by měla být od jednoho týdne až po 2 měsíce. Dle skladových zásob.
 Nechal jsem si zaslat katalog zbraní Sako a Tikka. Píší že dodací lhůta zbraně by měla být od jednoho týdne až po 2 měsíce. Dle skladových zásob.Baikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
- 
				golfkiller
- Kontaktovat uživatele:

Zeptám se na to dodavatele a uvidím co mi na to řekne. Jinak si myslím že je to dobrá volba ne?
 Zeptám se na to dodavatele a uvidím co mi na to řekne. Jinak si myslím že je to dobrá volba ne?