Python má listovou.Finson píše:A bicí pružinu má ten Python jakou? Listovou nebo vinutou?
Vinutou měl až později Trooper MkIII a pak King Cobra.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Python má listovou.Finson píše:A bicí pružinu má ten Python jakou? Listovou nebo vinutou?

To asi ne.Marek píše:.357Mag: ten Python na obrazku je ten tvoj kusok z roku 1959? Lebo ten na obrazku je uplne skvely, naaaadherna zbran...Ak je fakt z toho roku tak vyzera byt v super stave.

Tiez mi celkom nesedelo to nerezove prevedenie a nedalo mi sa nespytat
 Tiez mi celkom nesedelo to nerezove prevedenie a nedalo mi sa nespytat   Ak je naozaj z roku 1959, vyzera ako na tej fotke a mechanizmus ide ako hodinky, tak je to kusok hodny dokladneho opatrovania, ofukovania a maznania sa s nim. A raz za cas vyvetrat na strelnici.
 Ak je naozaj z roku 1959, vyzera ako na tej fotke a mechanizmus ide ako hodinky, tak je to kusok hodny dokladneho opatrovania, ofukovania a maznania sa s nim. A raz za cas vyvetrat na strelnici.

už jako malej kluk a tehdy jsem se zamiloval - moje první láska
 už jako malej kluk a tehdy jsem se zamiloval - moje první láska   

Tam to je.
 Tam to je.Budeš mi věřit, že to ani přesně vědět nechci? Neměj mě za blbce, ale je to pro mě téměř posvátná záležitost opředená tajemstvím, o který nechci přijít.Kubajzz píše:Kdybys mi napsal výrobní číslo, tak ti zjistím z kterého roku je přesně.
Mám o Coltu doma chytrou knihu.Tam to je.
 , určitě využiju
 , určitě využiju