Díky
 DíkySmith & Wesson 317
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Zvažuji koupi tohoto revolveru. Jestli se tu najde někdo, kdo ho má, může sdělit své dojmy a postřehy? Jaký je váš názor na tuto zbraň?  Díky
 Díky
		 Díky
 Díky2× .357 Magnum,  1× .44 Rem. Magnum, 1× .22 LR HV, 1× 7,62x25 Tokarev
			Zdar, určitě je hezký, ale nevidím nějak jeho využití, kromě občasného vystřelení na střelnici. Přesnost bude slabší díky krátkému laufu, navíc postrádá štelovací mířidla /jak ho koupíš a jak bude střílet na flek je hra do loterie/. Tyhle lehké revolvery maj dobré využití na osobní ochranu, ale zase ráží 22 long rifle akorát člověka zraníš a na osobní ochranu je to náboj absolutně nevhodný. Pokud bys to chtěl na střílení na střelnici, pak bych se klonil spíš k Browning Buckmark. To je o něčem jiném. Úchop revolveru také nebude nic moc, určitě budeš mít venku malíček, má to malé gripy. 
I já jsem řešil revolver ve 2.5", nakonec to bude Alaskan 454 casull. Je sice těžší, ale ráže výborná, mohu střílet i slabé 45 colt. Navíc skvělej úchop, výborné provedení a štelovací mířidla.
I já jsem řešil revolver ve 2.5", nakonec to bude Alaskan 454 casull. Je sice těžší, ale ráže výborná, mohu střílet i slabé 45 colt. Navíc skvělej úchop, výborné provedení a štelovací mířidla.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			Proč zrovna takovýho mrňousa když stím chceš blbnout? Moje první zbraň: Holek z Brna. 4" hlaveň v chromu, stavitelný mířidla. Na 25m jednou rukou se sním dá udělat 250 bodů z 300 v pohodě. Cena lepší jak smith, a viděls na jejich stránkách ty střenky? Píšeš (i najiným fóru)že na střelnici na blbnutí a na škodnou nebo tak nějak. Dělají i střenky " pušková polopažba" který našroubuješ a máš z toho revolver co opřeš o rameno jak pušku. Takže na škodnou s lepší stabilitou. K několikrát omílané kvalitě této firmy, můj Holek 241 má 10000 ran a stále jako nový. Pořád dělá radost, i když už to dávno není jedinná zbraň.
			Já revolvery Holek neznám. Takže nemohu posoudit. Jsou lidé, kteří je chválí (a Ty jsi jeden z nich) a jsou lidé, kteří je zatracují. Ale já zastávám názor, ať si každý zkusí a každý pozná nejlépe sám, co mu vyhovuje. Zamyslím se nad tím, co si zde napsal a půjdu se do obchůdku na nějaký ten Holek podívat 

2× .357 Magnum,  1× .44 Rem. Magnum, 1× .22 LR HV, 1× 7,62x25 Tokarev

Měl bych to na takové to "blbnutí" na střelnici. Tak uvidíme, co se ještě naskytne
 Měl bych to na takové to "blbnutí" na střelnici. Tak uvidíme, co se ještě naskytne