V nabídce pana Dresslera, který řadu let vyrábí kvalitní flobertky, se objevila první vlaštovka v ráži .22 Long Rifle. Je to pistole Fox Special, která se dosud vyráběla v ráži 6 mm Flobert:
http://dresslerjiri.cz/pistole%20FOX%20 ... 2%20LR.htm
Dresslerovy malorážky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Re: Dresslerovy malorážky
Už nějakou dobu prosakovaly o tom informace
Jsem zvědavý, jak přesně bude střílet. Mělo by se dat i na větší vzdálenosti.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Mám ji jako flobertku v kat. C-1 a s přesnost výborná, jako malorážka bude určitě ještě přesnější, hlaveň je dlouhá 200 nebo 250 mm - možno si vybrat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
King Cobra, Fox Special, Kozumplík ZEP 6
Jestli se bude v Long Rifle vyrábět i King Cobra, udělám si kvůli tomu snad i zbroják 
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Já si brousím zuby na Fox Special s 250 mm hlavní v LR, nyní lze navíc přiobjednat i se závitem 1/2 UNF na ústí hlavně 
Dresslerovky, Špilas
Ahoj, cca rok se tu "nic neděje". Určitě jste někdo zakoupil, v nabídce je jak Fox, tak Kobra. Podělte se o zkušenosti? Dík.
Ty, jo.... to je tu jen cca 5 lidí, co se " dotklo" tématu Dresslerovy malorážky? Myslel jsem, že je tu víc nadšenců a že se leccos dozvím. Na zbraně kvalitně - tam je čilá diskuze o malorážkách, ale samý Ruger, Browning, atd. -se nedá registrovat, aby člověk vznesl dotaz. No, nic..... Blanko, tak co, Kobra se dělá, co tvůj zbroják? Ahoj.
Chtěla bych pořídit King Cobru, v tomhle roce jsem to nestihla a tak příští rok. Buďto si pořídím zbroják a potom bude v 22 LR, pokud to nezvládnu tak je tu ještě možnost koupit nějakou starší z druhé ruky v kat. D.
V té ráži 22 LR by byla super, dala by se použít i na obranu. To už není hračka
V té ráži 22 LR by byla super, dala by se použít i na obranu. To už není hračka
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Zdravím, snad to klapne.
S tím obranným účelem bacha, ať p. Dresslera nezničíte úplně, jiní už se postarali
Brusel nespí, tak ať není z kat. C (nově R4) třeba R3 na povolení, nedejbože aby někdo vyhodnotil "zákeřné účinky".
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177