TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Při čištění TT 33 mi z vyndavacího ,,kontejneru bicího ústrojí" vypadly dva malé díly, kohout se neudrží v zadní poloze a zbraň je nefunkční. Střílím ze svých zbraní pro radost a zábavu, nejsem zbrojíř, takže sám to nevyřeším... Dokáže někdo z přiložené fotky s vypadlými díly sdělit, jestli je to u odborníka opravitelné, či mám koupit rovnou jiný ,,kontejner"...? Díky za rady.
Din
Din
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Prý odpouští Bůh a navíc je někdy i milosrdný..., ale já jsem jen člověk a k tomu v širším slova smyslu pragmatický realista...!
Re: TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
no jsi dal odemně, jinak bych ti to složil na počkání 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
To znamená, že by s tím u puškaře neměl být problém.
Díky za dobrou zprávu.
Din
Díky za dobrou zprávu.
Din

Prý odpouští Bůh a navíc je někdy i milosrdný..., ale já jsem jen člověk a k tomu v širším slova smyslu pragmatický realista...!
Takže vyřešeno. Byl k tomu potřeba vypadlý čep, který na snímku není a v garáži ve stavu ,,pracovního pořádku" se dost blbě hledal. Ale už mám i náhradní. 

Moje srdcovka tulačka, 1943 Izhevsk ( střenky CCCP trojhúhelníčky).
Kazí jí nápisy na závěru od ZS ale už jsem si zvykl.
Kazí jí nápisy na závěru od ZS ale už jsem si zvykl.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nevie niekto poradit? TT 33 strielala spolahlivo, po poslednej strelbe vycistena, namastena, ale zaver sa pri spustenom kohute neda natiahnut dozadu. Najskor musim rucne natiahnut kohut a az potom zaverom mozno pohnut... A je jedno, ci je vnutri plny/prazdny zasobnik, alebo ziadny. Dakujem.
No když ti závěr nejde stáhnout dozadu, tak je kohout na pojistném ozubu a tak je blokován i závěr. Zkus kohout natáhnout a opatrně spustit úplně až dolů. Pokud to nepůjde, a bude viset na pojistném ozubu, tak zjišťuj, co mu brání v úplném spuštění.
Idem s tym za odbornikom puskarom, na liste zaveru je drobna diera. Zrejme brani synchronizacii.
Chtěl bych se zeptat, lze TTčko nosit bezpečně s nábojem v komoře?
jo kohout má pojistný ozub, krom jiného v prve poloze zamkne celou zbreň ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Děkuju, četl jsem o tom ve starém Střelectví, ale chtěl jsem se ujistit, než začnu takto nosit.