Grand Power K22
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
jaryn65 - Dikes. Je to on. 
Ruger GP100
GP P1
GP K22
TT33
cz70
Alfa 641
Hämmerli HF 900
Hatsan Supercharger
Crosman 1377
Slávka 631 :)
GP P1
GP K22
TT33
cz70
Alfa 641
Hämmerli HF 900
Hatsan Supercharger
Crosman 1377
Slávka 631 :)
Re: Grand Power K22
Závit na K22 je pravotočivý M12x1,5.
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Muze tam byt i jiny zavit. Resilo se to na jednom Slovenskem foru, kdy jeden uzivatel napsal, ze zavity na hlavni jsou ruzne. Jeho osobni zkusenost.
Nemohu posoudit, mám jenom jednu a tu jsem koupil minulý týden s výše uvedeným závitem..... Případný kupec se může do obchodu vypravit vyzbrojen matkou M12x1,5 a bude hned vidět na čem je. 
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Prosím majitele K22s, jaký je nástřel na 25m? Zajímám mě, jak jsou z výroby nastavené mířidla (chtěl bych na střed) a případně "zhruba" přesnost na 25m na pistolák. Děkuju. Chtěl bych si ji koupit a toto bych před koupí rád věděl.
K čemu je dobrý závit na hlavni u K22S? Podle popisu na některých e-shopech je to pro tlumič. Tlumič je ale zakázaný doplněk zbraně ne? Jsem z toho zmaten.. 
-
supercub66
Zdravim dobrých kamarátov, vidím, že téma GP 22 zaspala, píšeme rok 2024 každému prajem úspešný rok a veľa zdravia. Ak dovolíte oživim téma. Pomalu mi ťahá na šesťdesiatku, prežil som na strelnici kus života, stretol som sa s nespočet množstvom krátkych zbraní ráže 22 lr a teraz nakoniec som sa stal majiteľom zn. Grand Power vybral som si model z roku 2023 CP 22 bez závitu na tlmič. V krátkosti iba toľko by som napísal, že firma Grand Power pána Kuracinu odvádza skutočne vynikajúcu prácu v oblasti výroby malokalibrových samonabíjacich pištolí. Hovorím to preto, lebo po mnohých rokoch skúseností s rôznymi značkami a to i svetových môžem skonštatovať, že teraz keď držim túto skvelú kompaktnú zbraň v ruke, môžem s určitosťou tvrdiť, že iba Beretta, Ruger a Glock v tomto kalibri dokázali urobiť podobnú skvelú prácu. Skoro každý producent malokalibrových pištolí používa materiály na výrobu záverov z ľahkých zliatín zinku a tvrdeného hliníka a to kvôli nízkemu výkonu kalibra 22 lr, aby zbraň spoľahlivo prebíjala. S týmto však dochádza k enormne vysokému opotrebeniu pohyblivých častí zbrane a možno počítať so životnosťou iba okolo 5 až 6 tisíc výstrelov. To však neznamená, že tieto zbrane nie sú dobré, ak niekto striela iba malý počet nábojov, alebo mu zbraň iba stojí doma v trezore, žiadny problém nie je. Teraz konečne máme domáceho producenta skvelých zbraní, ktorý nastúpil cestu výroby záveru malokalibrových modelov z vysokopevnostnej strojarskej oceli so životnosťou neurčitou, to znamená rádovo možno sto tisíc výstrelov. Konečne mám zbraň, ktorá my bude slúžiť spolahivo pri výcviku nových strelcov a viem im dať do ruky instrument, ktorý obstojí i v ťažkých podmienkach.
Ahoj, (já taky 60+), proto si dovolím tykat. Jsem ale střelec začátečník, no, nikdy není pozdě, sbírám Info, proto více dotazů v různých vláknech. Mohl bys, prosím, porovnat K22 a CZ P09 Kadet .22LR? Dík.
Nazdar páni, našiel som náhodou nástrelný terč od výrobcu ... Strelivo SB Club, vzdialenosť je 8m. Na 25m nemám, ale hádam aj toto má výpovednú hodnotu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AIRMAGNUM 850, cal .22 (5,5mm) a ešte niečo...