napr. SB olovena strela...
 napr. SB olovena strela...zaujimava moze byt laboracia 38 Spl +P+, to sa uz pomaly blizi asi 357??... ale tu v Europe som nevidel este +P+ oficialne vyrazene na dne nabojnice, ani +P sa velmi nepredava... iba 9Luger som videl +P+...
Winchester a Federal su po nete obrazky krabic zo znacenim 38 Spl +P+, ale obrazok dna nabojnice som nikde nenasiel znacene +P+... by ma zaujimali tlaky +P+ v porovnani tormentaku 38Spl vs 357...

zřejmě taurus nebo ruger  na sw nemám dost peněz,něco takového
 zřejmě taurus nebo ruger  na sw nemám dost peněz,něco takového 
 . Jo a s "plus péčkama" bych to nepřeháněl.  Setkasl jsem s tím, že zrovna tyhle náboje výrobci do některých svých magnumů výslovně nedoporučují. Ono i střílet z 357 náboje 38 special by mělo být pouze nouzové řešení. Pěkných pár střelců se už divilo, když na ně vyběhl válec nebo se jim rozletěl rám nad vyústěním komory válce do laufu. Ono přeci jen nábojnice 38 special je kratší, nevyplní celou komoru a fyzikální zákony jsou neúprosné.
 . Jo a s "plus péčkama" bych to nepřeháněl.  Setkasl jsem s tím, že zrovna tyhle náboje výrobci do některých svých magnumů výslovně nedoporučují. Ono i střílet z 357 náboje 38 special by mělo být pouze nouzové řešení. Pěkných pár střelců se už divilo, když na ně vyběhl válec nebo se jim rozletěl rám nad vyústěním komory válce do laufu. Ono přeci jen nábojnice 38 special je kratší, nevyplní celou komoru a fyzikální zákony jsou neúprosné. neviem pre koho to vobec vyrabaju...
 neviem pre koho to vobec vyrabaju...  

u revolveru prostě jen znovu zmáčknu spoušť navíc pistoli už mám
 u revolveru prostě jen znovu zmáčknu spoušť navíc pistoli už mám 

a do tech 600g das 6 ks .45 ACP. Kdyz to pak srovnas s 2" v .38 na lehlem ramu, jsi skoro na dvojnasobku. Asi tak...
  a do tech 600g das 6 ks .45 ACP. Kdyz to pak srovnas s 2" v .38 na lehlem ramu, jsi skoro na dvojnasobku. Asi tak...