V reálu vypadá ještě lépe než na fotkách
Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Bonanza .... po tom co jsi mne sepsul jsem se kousnul do zadnice a musím se naučit šít pořádně, faktem je že ted už jsme hodně se svoji prací spokojený. Udělat něco na přání u profíka je hodně OK ale když já musím takzvaně "počurat" věc aby byla moje. Třeba střenky ... nebo futro.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Re: Derringer od fy Great Gun
Tak ja sezenu poradnou kuzi a pustim se do dalsiho.Nejdriv to udelam zase z odrezku smejdkuze a az pak z paradni.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Je to jako se vším: někdy máš chuť, inspiraci, baví Tě to (políbila Tě můza) a ušiješ futrál jako profík. Jindy šiju, protože musím (slíbil jsem to, čas už nemám) a nejde mi to a mám z toho blbý pocit, tak je lepší vše odložit a pokračovat druhý den. (Ale to je OT, tak raději zpět k derringérům.)
Ahoj...jsem tady novej
a tohohle drobečka jsem našel pod stromečkem
manželka prostě zamachrovala...má mě prostě přečtenýho
"jiná by to všecko dala na parádu" jak bylo řečeno v jedné pohádce
a tohohle drobečka jsem našel pod stromečkem
manželka prostě zamachrovala...má mě prostě přečtenýho
"jiná by to všecko dala na parádu" jak bylo řečeno v jedné pohádce
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
oooo nejnovější, viz znaky tormentace a zakulacené rohy na krabičce:-) Je šikovná tvoja robka, jen co je pravda 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
jj dneska jsem ho byl s manželkou vyzkoušet...
24 výstřelů.. jen jedno selhání spodní hlavně, malinko jsem podsipal piston a taky vyšla
(trochu pršelo tak asi vlhkost) ale z nečeho podobného jsem střílel poprvé tak to mohla být
i moje chyba...prostě úžasnej zážitek
24 výstřelů.. jen jedno selhání spodní hlavně, malinko jsem podsipal piston a taky vyšla
(trochu pršelo tak asi vlhkost) ale z nečeho podobného jsem střílel poprvé tak to mohla být
i moje chyba...prostě úžasnej zážitek
Je to parada a jsem rad,ze nam familie pekne roste.Manzelka super,vic takovych.Ede nakonec to setkani budem muset udelat nekde VVP.Uz je majitelu hooodne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Klid, netřeba sa honit, plac tu máme jako kráva, zajistíme návštěvu z GG a uděláme srandamač, docela bych měl aj nápady, co aj jak kropit dvouraňáky 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak jsem ho byl vyvencit a dobry.Na 15m.

Jen zase zrada se spodnim laufem,nechce a nechce.Vzdycky musim podsypat pod piston par zrnek prachu.Tak jsem strilel jen horni.

Jen zase zrada se spodnim laufem,nechce a nechce.Vzdycky musim podsypat pod piston par zrnek prachu.Tak jsem strilel jen horni.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tak na to setkání se vysloveně těšímedelweiss píše:Klid, netřeba sa honit, plac tu máme jako kráva, zajistíme návštěvu z GG a uděláme srandamač, docela bych měl aj nápady, co aj jak kropit dvouraňáky
Tak včera jsem si na "drobečka" pořídil pouzdro...
naprostá spokojenost 
Moc pěkné, na zakázku?
JJ na zakázku..do týdne bylo doma...
-
rotwajlerdick
zdravim.skousel ste do toho uz nekdo nabijet klasickou strelu v kontejneru?dela se vubec neco v teto razi?diky za info roman
Sabot .45.