Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Problem zbrane??To si u Trampa od Dresslera rozhodne nemyslim.Valec ma velmi malou vuli,coz je perfektni prace vyrobce zbrane.Nevim jestli jsem byl spravne pochopen,ale u nekterych 6mm flobert se vyduje dno smerem k uderniku,takze jednoznacne problem naboje.Pokud by byla vule bubnu v ramu vetsi,tak samozrejme problem nebude.Ovsem takovou moznost zcela odmitam,to by byl krok zpet.Radsi budu strilet 22flobert a na 6mm se nakrasne vyflajznu

Re: Dreslerovy flobertky
To ale opravdu vypada spis na problem zbrane.Nikdo neni neomylnej,ani pan Dressler ne.Kazdopadne,jestli si rozumi se spickama,tak kulicky neres.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Pro slepicí kvoč!paul67 píše:Dobre,ale proc maji 6mm flobert dno silnejsi nez 22flobert,...
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Moje Silver Foxka taky střílí na velkou vzdálenost přesně. Na 25 m s ní trefuji plechovku od piva skoro každou ranou!Adler A píše:Další palba na 25 metrů, tentokrát Silver Fox!
Naposledy upravil(a) mvoracek dne 27 úno 2014 12:01, celkem upraveno 1 x.
Dresslerovky, ZKM 451
Tento odkaz je tu už potřetí!!!! Tak hrome sledujte vlákno pozorněji.Je to pořád dokola.
Paul67]Mam od Dresslera Tramp 80 a blbnul me-naboj s kulickou,uplne stejne.Stavalo se,ze po vystreleni par naboju,nesel otocit valec.Problem byl,ze nektera z nabojnic na dnu vydula a zadrhavala o ram.Jasny problem "kvalitniho" streliva S&B.
Mě to video přijde zajímavé hlavně svým provedením. Takto nafilmované bych rád viděl i jiné flobertky, třeba Kozumpíka. Někdo to tady sliboval, ale skutek utek.
Na 25 metrů a z pohledu od terče.
Na 25 metrů a z pohledu od terče.
Dresslerovky, Špilas
Nikdo netvrdí, že ty videa jsou špatné, ale házet sem pořád to samé mi přijde jako reklama. Všechny videa si může každý shlédnout na stránkách výrobce. Takže asi tak.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
martk:
Já bych byl pro. To video Kozumpíka tady sliboval tuším Duffioso. Bude nějaké?
Já bych byl pro. To video Kozumpíka tady sliboval tuším Duffioso. Bude nějaké?
Dresslerovky, ZKM 451
Jsem ted bohuzel bez fotaku a mobilem to nenatocim.O vikendu jsem byl na strelnici a na 25m mi to neslo.Z deseti ran 5x10, 2x9, 2x8, 1 x7 na zelenym troubovi.Na 15m vsechno v desitce.Vsechny ty ulety,byli moje prace.Neslo mi to.Strilel jsem jednoruc bez opory.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Mě by zase zajímal film jak střílí derringer REX L na 25 metrů. Nebo alespoň na 15 m.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Já už opravdu nevím o čem jiným tohle vlákno je. O odkazech na reklamu??? ...video na derringer Rex L je na stránkách výrobce, stejně jako všechny videa. Těmihle nesmyslnými dotazy nedegradujete jen sami sebe ale i výrobce. Pro všechny, kteří neví kde hledat, tady je vše:
http://www.dressler.ic.cz/
http://www.dressler.ic.cz/
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Tohle vlákno je o Dresslerových flobertkách. Zajímám se o derringer REX L se 4" hlavním a chtěl bych vidět nějaké video na kterém je vidět jak střílí na 25 metrů na terč. Na stránkách výrobce podle tvého odkazu nic takového není, jen střelba na plechovky na malou vzdálenost.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Koník:
ty videa totiž ukážou víc než hodiny planých keců. A střelba do plechovky je sice zajímavá, ale teprve do terče vidíš co flobertka na danou vzdálenost umí. Na papíře je to jasně vidět.
ty videa totiž ukážou víc než hodiny planých keců. A střelba do plechovky je sice zajímavá, ale teprve do terče vidíš co flobertka na danou vzdálenost umí. Na papíře je to jasně vidět.
Dresslerovky, Špilas
Zdravim vsechny.Napadlo me ze u Dresslera objednam nahradni valec a premyslim,ze bych u nej volil tvrdochrom i kdyz mam Trampa v brynyru.Co si myslite o dvoubarevne kombinaci?Prikladam foto,jak by to asi vypadalo.Me se to libi a vim,ze nekteri vyrobci ostrych zbrani to takhle delaji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.