Aku tam mas optiku?
UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
cagiva:terc nenastrilim,protoze to nema cenu.Ale priste se pokusim natocit video,to rekne vic.Na tech cca 100m by byl rozptyl jako kybl a to by vypadalo hrozne.Optiku tam mam obycejnou Deltu 3-9x40 bez paralaxy,proto radsi strilim na vetsi dalku,kde mi to nevadi.Ale nejsem tercak,strilim na to,co me napadne.Abych se priznal,tak u te cedulky,jsem to bral jen podle cinknuti,takze nevim,jestli jsem trefoval ji a nebo tu tyc.Coz by me tesilo omnoho vic,kdybych na ni miril 
kavy:nejni problem vyrazit se mnou.Jsme tam za deset minut a muzes si to zkusit,pokud to s tvyma ocima uvidis
kavy:nejni problem vyrazit se mnou.Jsme tam za deset minut a muzes si to zkusit,pokud to s tvyma ocima uvidis
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Neboj,kyvety a plneni poresime.Spoust ma minimalni vakl,nejak mi to neprijde.Dokud jsi to nenapsal,tak jsem si toho nevsiml.
Jo a to jak jsi nekomu radil,ze se ma pred strelbou poradne najist,je blud.Ja dneska griloval a kdyz rodinka odpocivala,tak jsem vzal flintu a sel na to.Prvni dva zasobniky jsem honil kolem pulmice,nez jsem uklidnil zaludek
Zkousel jsem i strelbu jen tak orientacne na hladinu reky,ktera je v nejvzdalenejsim miste od meho palpostu asi tak 130-140m.Kvuli tomu,ze je v kukru krasne videt zasah oproti osnove,caknutim.A hruza.Propad diabolky je takovej,ze uz jsem to neuklikal.
Mozna bych neco vyzdimal z podlozeni pruziny,ale na to zatim kaslu.To co ted strilim mi zatim staci.Skoda,ze asi do pristiho srazu nebudu mit poradnou optiku na FT.Bez paralaxy budu mit docela handicap.A mel bych zacit strilet na mensi dalky a trenovat taky trochu presnost.
Jo a to jak jsi nekomu radil,ze se ma pred strelbou poradne najist,je blud.Ja dneska griloval a kdyz rodinka odpocivala,tak jsem vzal flintu a sel na to.Prvni dva zasobniky jsem honil kolem pulmice,nez jsem uklidnil zaludek
Zkousel jsem i strelbu jen tak orientacne na hladinu reky,ktera je v nejvzdalenejsim miste od meho palpostu asi tak 130-140m.Kvuli tomu,ze je v kukru krasne videt zasah oproti osnove,caknutim.A hruza.Propad diabolky je takovej,ze uz jsem to neuklikal.
Mozna bych neco vyzdimal z podlozeni pruziny,ale na to zatim kaslu.To co ted strilim mi zatim staci.Skoda,ze asi do pristiho srazu nebudu mit poradnou optiku na FT.Bez paralaxy budu mit docela handicap.A mel bych zacit strilet na mensi dalky a trenovat taky trochu presnost.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Lidi,porad premyslim o pouziti paintballovych flasek do Ucka,ale vrta mi hlavou,jak tam tu 9 OZ nebo 12 OZ flasku narvali.Vzdyz ma v prumeru asi 6 cm a to se tam preci neda nacpat,kdyz kyveta je asi 4cm a je tam akorat.Nehlede na tloustku predpazbi.Kdyby se vyrobil novej ventil,ktery by byl na ty paintball tanky,ale delsi,tak by se tam ta flaska dala dat,ale porad nevim,jak s touskou flasky kvuli hlavni.Jsou plnitelny a hlavne 500 vystrelu na naplneni by bylo super.
Nevite nekdo,co je to za zavit,primo v pusce,pro puvodni 88g bombicky?Myslim nazev,oznaceni,atd.
Nevite nekdo,co je to za zavit,primo v pusce,pro puvodni 88g bombicky?Myslim nazev,oznaceni,atd.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
-
Spectre86
Američanie robia konverzie na 9 uncové paintbalky. Z princpu potrebuješ len vysústružiť vhodnú konverziu z painbalky na závit U850, to by podľa mňa vyrobil šikovnejší sústružník.
http://www.the850store.com/9oz.htm
http://www.the850store.com/9oz.htm
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Jasne to chapu,jen nevim jestli se vejde pod hlaven,ikdyz vyndam ten hacek.Spis by bylo lepsi mit redukci mezi tou 9 OZ a drulovackou vsuvkou.Tim by se to cele i vysunulo ven a bylo by skryte jen hrdlo flasky se zavitem a zbytek by koukal ven.
Hlavne se mi ted porad honi hlavou ta pazba od Steva Corcorana.Je nadherna,ale 250$ je dost.
Hlavne se mi ted porad honi hlavou ta pazba od Steva Corcorana.Je nadherna,ale 250$ je dost.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
pažba
Napíše mi někdo, jak je silná skořepina plastové pažby, myslím ten otevřenej konec po sundání předpažbí.
Unese to 1,2 kg flašku? díky za info
Unese to 1,2 kg flašku? díky za info