To, ze sa to nesmie, je v manuali pre nemcov.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

(dakujem jeremovi555) Mozem potvrdit len to co sa tu pise....ta plastova pazba vyzera omnoho krajsie ako na obrazkoch, nemam voci nej vyhrady myslim ze sa k tejto zbrani hodi ale kazdy ma vlastny vkus. Ani diabolky nam tak rychlo neubudali ako som cakal. Pri cielenej kludnej strelbe to zas az taky zrut nie je. Nemal som ju tak dlho aby som napisal nieco zmysluplne o presnosti, jedine snad to, ze sa mi to lubilo
  (dakujem jeremovi555) Mozem potvrdit len to co sa tu pise....ta plastova pazba vyzera omnoho krajsie ako na obrazkoch, nemam voci nej vyhrady myslim ze sa k tejto zbrani hodi ale kazdy ma vlastny vkus. Ani diabolky nam tak rychlo neubudali ako som cakal. Pri cielenej kludnej strelbe to zas az taky zrut nie je. Nemal som ju tak dlho aby som napisal nieco zmysluplne o presnosti, jedine snad to, ze sa mi to lubilo   Prikladam jeremov555 terc na 17 metrov po 8 ran JSB EXACT 4,5mm. Pre predstavu som k tomu prilozil jednocentovku.
  Prikladam jeremov555 terc na 17 metrov po 8 ran JSB EXACT 4,5mm. Pre predstavu som k tomu prilozil jednocentovku.

) ale stejne to byla parada.Z tech 40 ran,jsem netrefil asi jen trikrat,ale to bylo rukama,jelikoz jsem ze zacatku strilel bez opory.Pak jsem si dal lokty na kolena a co rana,to trefa.Odkutalel jsem cil asi o deset metru dal a to uz bylo opravdu s vypetim.Pak jsem nasel v kapse jeste jednu diabolku,tak jsem ji tam soupnul,odjistil a prask.Micek nadskocil.Aspon jsem si to potvrdil.Zitra se asi pujdu projit s karimatkou a chtel bych ten micek dokutalet az k rece.Ke ktere ted zbyva asi jeste 25m,ale to uz bude asi moc a diabolka nema uz moc sily.Kdyz jsem si sel micek prohlidnout,tak v nem byli asi 4 dirky a zbytek jen smouhy.Ale on je z opravdu mekke gumy,takze se museli zakonite odrazet.Umarex me hodne prijemne prekvapil.Za ty prachy gut.
 ) ale stejne to byla parada.Z tech 40 ran,jsem netrefil asi jen trikrat,ale to bylo rukama,jelikoz jsem ze zacatku strilel bez opory.Pak jsem si dal lokty na kolena a co rana,to trefa.Odkutalel jsem cil asi o deset metru dal a to uz bylo opravdu s vypetim.Pak jsem nasel v kapse jeste jednu diabolku,tak jsem ji tam soupnul,odjistil a prask.Micek nadskocil.Aspon jsem si to potvrdil.Zitra se asi pujdu projit s karimatkou a chtel bych ten micek dokutalet az k rece.Ke ktere ted zbyva asi jeste 25m,ale to uz bude asi moc a diabolka nema uz moc sily.Kdyz jsem si sel micek prohlidnout,tak v nem byli asi 4 dirky a zbytek jen smouhy.Ale on je z opravdu mekke gumy,takze se museli zakonite odrazet.Umarex me hodne prijemne prekvapil.Za ty prachy gut.