To asi nepatří sem .... že by měly Dresslerky regulátor tak o tom nic nevímjohny 323 píše:Co myslite kdyz jsem dal podlozku do regulatoru a na kazdy strane precniva o 0.5 mm vadi to
Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Re: Dreslerovy flobertky
Kůže je kůže, tu nic nenahradí. Dej sem potom prosím nějakou fotku, kouknem na to.
Dresslerovky, Špilas
rozkaz zní jasně, smazat
Kozene pouzdro na Trampa 80.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) aejp dne 20 úno 2014 22:30, celkem upraveno 1 x.
Nn, kamarad co mi sije pouzdra.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Rozkreslil jsem pouzdra ... budu šít dva podpažáky ... systém uchycení kopíruju z podpažáku ala DASTA
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
hmmm... pěkné. Na kolik to vyjde? ...hoď fotky toho uzavřeného. Dík.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Pekne pouzdro...Dasta je samozrejme z nouze cnost,kuze by byla lepsi a byl bych rad kdyby nekdo udelal solidni nabidku.Jinak,zkousel jsem s Trampem kulicky flobert,kterym jsem se dlouho branil.Ano,ano...je to presnejsi,na 15 metru delam pravidelne devitky a obcas desitky,coz se spickou nebylo pravidlem.Kraval je to skoro stejny,ale pruraznost samozrejme mensi.Zajimalo by me,jestli se skutecne casem zanese nabehovy kuzel,ktery zodpovida sa snizeni vykonu,i kdyz ho maji i ostre revolvery,ale tam se jedna o daleko vykonejsi nabojnici.Neberte me spatne,nechci flamovat a uz vubec ne z flobertky mit neco jineho,ale stejne...vytriskat z toho co nejvice,o tom to je...nemam pravdu?Dressleruv revolver mi bavi cim dal vic.Za naboje utracim furt...a pritelkyne,ktera se mnou strili taky rada,me varuje,ze je to zavislost,ktere se asi uz nezbavim...

kužel nebo náběh do hlavně je samozřejmě podstatně, až víc než podstatně větší než u ostrých a zanesení nemá na výkon žádný vliv. To co tady občas čteš, ber s "velkou" rezervou
.
existují jen tři místa, která řídí celý svět
To: Alexxxus, Dáš rozkres nebo celý návod zase na své recenze Jako to první? Stačil by rozkres.
A to je na tom to ůnejhezčí",jak tu každý má svou pravdu a někdo dokonce až snad má potřebu i mlžit.Koník píše,že vliv na výkon zanášení hlavně nemá,kdežto Alexxxus zde několikrát zminoval,že výkon bez čištění stoupá a budu citovat ..."a lítá to a lítá".Mě třeba hodně fascinuje ta Foxka a trochu sním o tom,že si jí někdy taky pořídím ale prostě dost mi kazí to odhodlání si jí koupit těch bídných 7.5J (nebo až 9J jaktaktéž zminoval Alexxxus,ale to je nepodstatný rozdíl podle mne).Proto mě nakrkávají ty nesourodé "mýty" o výkonu Dresslerovek,nedávno tu hned několik lidí uvádělo,co všechno to prostřelí,jako třeba 2 cm tlustou smrkovou desku apod ale mě to stále nekoresponduje s tím mizerným výkonem.Co takhle někdo si dát tu "prácičku" a udělat video jak to vrtá tu 2 cm desku nebo konzervu nebo láhev třeba na 10-15m??Mě by to potěšilo a možná i další zájemce o tyto krásné flobertky..... 
Člověče- pokud by to tady někdo pořád prezentoval a ještě dokonce video,tak by se někdo mohl dostat do pěkného maléru! Hádej kdo asi?
Lahev na 12m uplne s prehledem.Samozrejme 22flobert.Co se tyka toho zanaseni,samozrejme kdyby se tam napekla silna krusta,tak to logicky asi vliv mit bude,ale clovek to cisti,protoze to nechce mit zapraseny.Jeste nahodim jeden poznatek.Dnes jsem si bouchnul par ran,pri nabijeni me vyklouzl valec,coz se jednou stat muselo a obloukem dopadl na beton.A hadejte co,ani skrabnuti,otlak proste nic.To me presvedcilo v to,ze material je skutecne nastrojova ocel velmi vysoke tvrdosti.S ohledem na to,ze je to flobert je to nekolikanasobne konstrukcne predimenzovany.Pravdou zustava,ze je to velky plus k zivotnosti zbrane a to se pocita