Asi 4x jsem vařil a vrtal kanál k hlavni

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

když prohloubíš válec tak se nesmíš dostat na ten svár a ten může být klidně jen těch 5mm ode dna. Navíc pár mm nátahu za tu práci se mi zdá docela nicmoc
  když prohloubíš válec tak se nesmíš dostat na ten svár a ten může být klidně jen těch 5mm ode dna. Navíc pár mm nátahu za tu práci se mi zdá docela nicmoc
 .Takže jsem zavařil a od 2,5 mm jsem zkoušel a po 0,5 jsem zvětšoval.
 .Takže jsem zavařil a od 2,5 mm jsem zkoušel a po 0,5 jsem zvětšoval. jestli to tam lita vzduchem, kdyz se zavre
 jestli to tam lita vzduchem, kdyz se zavre  tak zaver je jen takovy natrubek s packou a ten je nasroubovany na hlavni co vede od konce zaveru az pod musku uvnitr toho co vypada jako hlaven a je na tom muska
 tak zaver je jen takovy natrubek s packou a ten je nasroubovany na hlavni co vede od konce zaveru az pod musku uvnitr toho co vypada jako hlaven a je na tom muska  da se posunout zaver dopredu a hlaven se vysune az pod muskou skoro ven, na konci ma zarez pro sroubovak a da se s ni pootocit kdyby to fest valilo na jeden smer a puskohled by to nezvladal nastavit
 da se posunout zaver dopredu a hlaven se vysune az pod muskou skoro ven, na konci ma zarez pro sroubovak a da se s ni pootocit kdyby to fest valilo na jeden smer a puskohled by to nezvladal nastavit za 12 korun asi 10 tesneni, brat jen cernou gumu, nebrat silikonove barevne
 za 12 korun asi 10 tesneni, brat jen cernou gumu, nebrat silikonove barevne