Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Pokud se jednalo o zvednutí výkonu tak si těžko dovedu představit přesné načasování obou systémů (píst+CO2)
  Pokud se jednalo o zvednutí výkonu tak si těžko dovedu představit přesné načasování obou systémů (píst+CO2)   Co by s tím dosáhl
  Co by s tím dosáhl   Legálně přes 16 nesmím.
  Legálně přes 16 nesmím.   Takže mi stačí pořídit vzduchnu s tímto výkonem.
  Takže mi stačí pořídit vzduchnu s tímto výkonem.   Pokud se jedná o exeriment tak to je hodně nepovedený a ceně ani nemluvím
  Pokud se jedná o exeriment tak to je hodně nepovedený a ceně ani nemluvím  

tak to je celkem pekelná cena
  tak to je celkem pekelná cena   

.
 . když tady čtu předchozí příspěvky. Dneska jsem se byl pro zajímavost podívat na blešáku ve Vysočanech a koukáme s kamarádem u jednoho stánku se zbraněma co prodejce nabízí, stojíme opodál, ale přesto jsem dobře slyšel pána stánkaře. Ten pravděpodobně důvěrnému zákazníkovi zrovna před puškou - tuším čínská B 3 nebo prostě „nějaká univzduchovka se spodním nátahem“, tvrdil že je to rarita, zejména s touhle spodní pákou a měl na ní navíc napsáno Slavia... „Na ceně se samozřejmě můžeme také domluvit“
 když tady čtu předchozí příspěvky. Dneska jsem se byl pro zajímavost podívat na blešáku ve Vysočanech a koukáme s kamarádem u jednoho stánku se zbraněma co prodejce nabízí, stojíme opodál, ale přesto jsem dobře slyšel pána stánkaře. Ten pravděpodobně důvěrnému zákazníkovi zrovna před puškou - tuším čínská B 3 nebo prostě „nějaká univzduchovka se spodním nátahem“, tvrdil že je to rarita, zejména s touhle spodní pákou a měl na ní navíc napsáno Slavia... „Na ceně se samozřejmě můžeme také domluvit“  No jako dost jsem se bavil, nevím jestli si ten kupující ale vybral..myslím že ne!
   No jako dost jsem se bavil, nevím jestli si ten kupující ale vybral..myslím že ne!