....ale proc ne,kolik ze ma killzonu-8mm?
 ....ale proc ne,kolik ze ma killzonu-8mm?Premyslim o sklopce s nazvem "blecha" mela by killzonu tak kolem 4,5mm

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Kdo je to Kubajzzz ?bimHObim píše:pomalinku prejimas Kubajzovou hantyrku , "udej vzdalenost"
zdravim

hmmm na 14m bych take asi nevedel...jeste to nemam najete ty mildoty na male vzdalenostiJR píše:Podle mýho skla na 14 metrů a polohu si můžeš vybrat. Ale nebylo to tak lehký, protože před mouchou bylo fikaně nějaký to roští.
 ale asi jeden MD pod nastrel 30m ....umim to spis od 30 nahoru
  ale asi jeden MD pod nastrel 30m ....umim to spis od 30 nahoru   - no to je jedno....ale 9mm v sede urcite neni lehke trefit (musi to mit clovek hodne dobre naklikane aby mel prostor pro chybu
 - no to je jedno....ale 9mm v sede urcite neni lehke trefit (musi to mit clovek hodne dobre naklikane aby mel prostor pro chybu
 )
 )

Vladimír.K píše:Já jsem mouchu sundal mířil jsem na horní okraj kilzóny (neklikám ) a jak píše JR tak mi to také vychází kolem 14m.
 a pri nastrelu na kolik metru a zvetseni?
 a pri nastrelu na kolik metru a zvetseni?Kubajzz tam přišel zlitej jako prase. Proto nic nenastřílelivco píše:nemožem si nevšimnuť Kubajzov prepad na vysledkovej listine.
niečo ste zmenili?
mal si zlý deň?
zlepšuju sa ostatní strelci?

)
 )