Tobbi Ty si asi nikdy nevidel čo dokáže kladkový luk z loveckým hrotom!!!!!!!!!!!To môže ísť veľa palných zbraní do kúta sa hanbiť!!!!!!!!!!!
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

...Ale vyděl jsem co udělá kladková kuše...!ostrolucan píše:Tobbi Ty si asi nikdy nevidel čo dokáže kladkový luk z loveckým hrotom!!!!!!!!!!!
 .A bol som na x poľovačkách a tie zásahy a dohľadávanie postrelenej zvery sú v 90%, málo komu zhasne na mieste alebo prebehne len nejakých 20-30m.Čo pri love lukom je presne naopak,pretože je to z blízka a tým pádom sú lukostrelci podstatne presnejší..........
 .A bol som na x poľovačkách a tie zásahy a dohľadávanie postrelenej zvery sú v 90%, málo komu zhasne na mieste alebo prebehne len nejakých 20-30m.Čo pri love lukom je presne naopak,pretože je to z blízka a tým pádom sú lukostrelci podstatne presnejší.......... ) a jasné že na strelniciach.Krátke chápem že nie práve pre skryté nosenie,ale povedz mi kto sa už bude premávať z brokovnicou alebo guľovnicou po diskotékach a baroch
 ) a jasné že na strelniciach.Krátke chápem že nie práve pre skryté nosenie,ale povedz mi kto sa už bude premávať z brokovnicou alebo guľovnicou po diskotékach a baroch  

Lovu zdar.
  Lovu zdar. iba myši
 iba myši