. Tak uvidím jak to dopadne.
 . Tak uvidím jak to dopadne.Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Tak jsem po dlouhé době přemýšlení včera poprvé zakrojil do dřeva(ořech) a zatím to celkem jde, akorát mě celkem bolí packy, nemám moc mechanizace  . Tak uvidím jak to dopadne.
 . Tak uvidím jak to dopadne.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
		Re: Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
no jestli budes krajet drevo tak jak do ted tak to bude vypadat slusne  

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
No neco mi to pripomina ... nekde uz sem to videl 

Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Co ti to připomíná?? Jsem zvědavej koho jsem obšlehnul, teda nevědomky, protože je to mix jedný pažby co jsem viděl na rugeru 10/22 + něco málo (horní část předpažbí) i z původní dvoustovky a vnější tvarování by mělo být něco na způsob pažby na AA410bradford (daveg stocks), mám za sebou asi dvacet návrhů na papír a tři polystyrénový modely  

Vypadá to dobře, já sem poprvé zakrojil v loni touhle dobou a o moc dál sem se nedostal, tak snad teď o svátcích se k tomu zase dostanu. Asi si nikdo nemyslí, že bys někoho obšlehnul, ale každý takhle nějak začínal.
			- coyd
- Kontaktovat uživatele:
I kdyby se nekym inspiroval a ikdyby to uplne obslehnul to je snad jeho vec dela to na svojem dreve  Jinak preju at se prace povede..
 Jinak preju at se prace povede..
 Jinak preju at se prace povede..
 Jinak preju at se prace povede..Flinta: QB 78 DL cal .22 /customized/ pazba TAU 200,CO2 340g,klička,silencer..
- jednodílná Kozap CZ452
- Delta Optical 4x32AO
Kudla: Kershaw Seagal (plain edge)
			- jednodílná Kozap CZ452
- Delta Optical 4x32AO
Kudla: Kershaw Seagal (plain edge)
Zmerila by mi prosim, nektere dobra duse botku od pana Klinskeho? Vyska x sirka staci. Dekuji
Botky jsou různých rozměrů a většinou se dobrušují do tvaru a velikosti pažby.
výška 125 x šířka 40 a hloubka v nejnižším místě má 25 mm
			- Josef Krtička
To Zipep: držím ti palce, rád čtu, že někdo, než začne řezat do dřeva o tvaru pažbu přemýšlí a kreslí si návrhy. O tomhle se tady myslím ještě moc nepsalo. Někdy mám pocit, že tuhle fázi leckdo vynechává, nebo návrh kreslí rovnou na dřevo a výsledek tomu bohužel odpovídá... U mě je to tak, že návrh, který se mi zpočátku ohromě líbí po pár dnech zmačkám s tím, že jsem stvořil obludu  . Někdy kreslím i několik měsíců. Navíc nejde jen o vzhled, ale musí sedět i ergonomicky na což jsou dobrý ty modely. Já jsem na ně moc línej a tak si dělám výkresy v měřítku 1:1 a rozměrově vycházím z pažeb, co mám doma, skouším je a vymejšlím, jak by se mohla držet ještě líp. Teď to zrovna řeším u Diany u který je dobrá ergonomie mnohem víc potřebná k přesnýmu zásahu, než třeba u větrovky. Nákres (šestý v pořadí) už týden "drží" a tak se do toho asi pustím...Tak ať se ti dílo podaří (pokud už nemáš hotovo). Mimochodem, ten ruger se mi taky hodně líbil.
 . Někdy kreslím i několik měsíců. Navíc nejde jen o vzhled, ale musí sedět i ergonomicky na což jsou dobrý ty modely. Já jsem na ně moc línej a tak si dělám výkresy v měřítku 1:1 a rozměrově vycházím z pažeb, co mám doma, skouším je a vymejšlím, jak by se mohla držet ještě líp. Teď to zrovna řeším u Diany u který je dobrá ergonomie mnohem víc potřebná k přesnýmu zásahu, než třeba u větrovky. Nákres (šestý v pořadí) už týden "drží" a tak se do toho asi pustím...Tak ať se ti dílo podaří (pokud už nemáš hotovo). Mimochodem, ten ruger se mi taky hodně líbil.
 . Někdy kreslím i několik měsíců. Navíc nejde jen o vzhled, ale musí sedět i ergonomicky na což jsou dobrý ty modely. Já jsem na ně moc línej a tak si dělám výkresy v měřítku 1:1 a rozměrově vycházím z pažeb, co mám doma, skouším je a vymejšlím, jak by se mohla držet ještě líp. Teď to zrovna řeším u Diany u který je dobrá ergonomie mnohem víc potřebná k přesnýmu zásahu, než třeba u větrovky. Nákres (šestý v pořadí) už týden "drží" a tak se do toho asi pustím...Tak ať se ti dílo podaří (pokud už nemáš hotovo). Mimochodem, ten ruger se mi taky hodně líbil.
 . Někdy kreslím i několik měsíců. Navíc nejde jen o vzhled, ale musí sedět i ergonomicky na což jsou dobrý ty modely. Já jsem na ně moc línej a tak si dělám výkresy v měřítku 1:1 a rozměrově vycházím z pažeb, co mám doma, skouším je a vymejšlím, jak by se mohla držet ještě líp. Teď to zrovna řeším u Diany u který je dobrá ergonomie mnohem víc potřebná k přesnýmu zásahu, než třeba u větrovky. Nákres (šestý v pořadí) už týden "drží" a tak se do toho asi pustím...Tak ať se ti dílo podaří (pokud už nemáš hotovo). Mimochodem, ten ruger se mi taky hodně líbil.pepe
To Zipep: Moc dekuji. A at se dilko podari.
to pepe: No trochu ještě chybí, udělat novej lučík a zadlábnout adaptér pro harisky a povrchovka, jó ty přípravy, nejdřív jsem neměl dřevo a furt něco kreslil a měřil, pak jsem měl dřevo a furt něco kreslil a měřil + bál se do toho říznout, holt moje první pažba  .
.
Prozatímní vysledek :
http://zipep.rajce.idnes.cz/vyroba_pazby_CZ200s/
			 .
.Prozatímní vysledek :
http://zipep.rajce.idnes.cz/vyroba_pazby_CZ200s/
Vypadá to moc pěkně, opravdu krásná práce! I kresba Ti vyšla pěkně. Zádlab si dělal stojově?
Cogito ergo armatus sum.
Zipep: já prostě nechápu jak někdo může takhle krásnou pažbu udělat doma, normálně mě spadla čelist. 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
strojově  , já blbec to dělal dlátama, rašplema, vrtačkou a spoustou brusnýho papíru , akorát ten zádlab pro kartuši nešel normálním nářadím, tak jsem svařil rašpli a desítku kulatinkou a tímhle spešl bazmekem je dělanej ten "tunel"
 , já blbec to dělal dlátama, rašplema, vrtačkou a spoustou brusnýho papíru , akorát ten zádlab pro kartuši nešel normálním nářadím, tak jsem svařil rašpli a desítku kulatinkou a tímhle spešl bazmekem je dělanej ten "tunel" 
			 , já blbec to dělal dlátama, rašplema, vrtačkou a spoustou brusnýho papíru , akorát ten zádlab pro kartuši nešel normálním nářadím, tak jsem svařil rašpli a desítku kulatinkou a tímhle spešl bazmekem je dělanej ten "tunel"