Jenze co nadelam,nevim o jinem miste kde bych mohl plnit na 300bar, a to mam do Pardubic 45km...Takze kdyby nekdo vedel o slusnem plneni na 300bar v okoli mest CR,PU,HB,ZR tak budu jen rad.
Tlakové lahve a plnění
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Triton Pardubice, dvojcata ZP-10 na 300bar se musi nechat "do odpoledne", coz v prekladu znamena do druheho dne. Je to nafoukany lehce pres 300bar (uz vychladnuty,prave ten druhy den) a cena je lidova - 90,-Kc....
Za min tam proste nefoukaji.
Jenze co nadelam,nevim o jinem miste kde bych mohl plnit na 300bar, a to mam do Pardubic 45km...Takze kdyby nekdo vedel o slusnem plneni na 300bar v okoli mest CR,PU,HB,ZR tak budu jen rad.
Re: Tlakové lahve a plnění
Jedině PH-ulice Na Bělidle!
Dvě dvoulitrové láhve stav 90bar
Jedna pětilitrová stav 140 bar
Všechny tři láhve na 300bar za 40 kaček!!!!Ochotný,příjemný,radost tam chodit.
Dvě dvoulitrové láhve stav 90bar
Jedna pětilitrová stav 140 bar
Všechny tři láhve na 300bar za 40 kaček!!!!Ochotný,příjemný,radost tam chodit.
177
22
25
22
25
Jeden potápěčskej shop u nás fouká jen na 230Bar, většinou za to ani nic nechce... Ale tam nechodím...
Mám známýho u hasíčů, tak tam není problém...
Co to zkusit u hasičů i jen tak, bez známýho? Když najdeš rozumnýho člověka, tak to nebývá problém, občas jim tam dáš lahvinku něčeho lepšího a spokojenost je na obou stranách
Mám známýho u hasíčů, tak tam není problém...
Co to zkusit u hasičů i jen tak, bez známýho? Když najdeš rozumnýho člověka, tak to nebývá problém, občas jim tam dáš lahvinku něčeho lepšího a spokojenost je na obou stranách
Cogito ergo armatus sum.
Zkousel jsem hasice v Hlinsku a v Chrudimi (v Chrudimi pracuje jeden "pres koleno znamy") a nejde to. Jednak maji prezbrojeno na jine ventily (to mi rekli,treba to neni pravda) nez mam na lahvi a pak ze se to nesmi...
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jedna zkušenost když jsem za vzduch platil... Nechal jsem si udělat v paintbalshopu 0,8 litrovku ... a chcete ji naplnit - ja na to samozřejmně .... 0,8 litru vzduchu na 200 barr cena 40 korun 
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Najlacnejšia fľaša je 5kg hasičák cca 40 Eur, ventil 10 eur a máš 7 l fľašu 225 bar. Ale ideálne riešenie je naozaj 300 bar. Ja mám veľkú keď som doma, aj maličkú 2 l, keď niekam idem. Tá je spratná do rupsaka aj s príslušenstvom a nie je ťažká, ako dvojča. Ale nie každý si dovolí kúpiť 2 fľaše. Keby som si ja mal vybrať medzi 7 l a 2 l, tak si beriem väčšiu.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Pexo, láhev od hasičáku je na tlak cca 70-90 barr ( CO2 se pod tímto tlakem prostě uchovává ) takže pochybuju že bude mít tlakovku na 225 barr.
To regis24: ZR je myslíš Žďár nad sázavou??? Tam je plnírna naproti zimáku. Ještě jsem tam nebyl, ale volal jsem tam jestli naplní na 300 bar a na počkání. Bylo mě řečeno, že ano!!!
Jo, ZR je Zdar nad Sazavou. Tak to zkusim tam, to mam docela blizko.Diky za info. Dneska jsem nafoukal v Divecentrum v HK, bylo to na pockani a na 330 bar - teply lahvicky. Cena 90,-Kc za dvojce 2x2l a jednu 2l lahvicku.
Obsluha vyborna, pan tomu rozumi a nemele kraviny.
Obsluha vyborna, pan tomu rozumi a nemele kraviny.
Jo v Hradci je to dobré. Sám jsem tam asi 3krát před 3 lety plnil, pro mě to tenkrát bylo moc z ruky.
No tak pro me je to uz hodne z ruky, ale mel jsem pres Hradec cestu tak jsem to vzal sebou na vyzkouseni. Mam to tam z domu kolem 80km, takze urcite si tam nebudu jezdit pravidelne.
Alexxxus, moje 14 ročné CO2 hasičáky majú tlakovú skúšku na 250 bar, plniaci tlak 175 bar, ale nové majú tlakovku na 320 bar, pln. 225 bar. Mal som ich v ruke, pýtal som sa na to aj predajcu. To sú normálne vysokotlaké fľase, len sa používajú na CO2, ktorý má 50bar. A fľaše technických plynov? Tie majú tlakovky 300-450 bar a tiež sa v nich používa aj CO2.
Pracovný tlak je 2/3 testovacieho tlaku.
Pracovný tlak je 2/3 testovacieho tlaku.
To co je na té fotce ze všeho nejvíc připomíná závit W 21.8-14 (profil závitu Whitworth, velký průměr 21.8 mm, stoupání 14 závitů na palec) používaný pro kyslík a nehořlavé plyny.regis24 píše:Prosim o pomoc s identifikaci zavitu na ventilu lahve na CO2.
Rozmery zavitu jsou:
vnejsi 21,8mm
vnitrni zavit na prevlecne matici ma maly prumer 19,5mm
stoupani by mohlo byt 2 nebo 2,5mm
Je mozny aby to byl metricky zavit M22x2,0(2,5)mm?
Nemam to doma,resim to pres maily se znamym.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
K těm Co2 hasičákům koukal jsme se na tlakovku je tam 150 barr tlaková zkouška ....
Tak jsem to Divecentrum v HK prechvalil, po vystydnuti je v lahvich necelych 250bar,takze taky na h*vno...
Priste zkusim ten Zdar nad Saz.
4 pavel 54:
Nemel by jsi prosim te nejaky kontakt na tu plnirnu? Webovky nebo mobil. Diky
Priste zkusim ten Zdar nad Saz.
4 pavel 54:
Nemel by jsi prosim te nejaky kontakt na tu plnirnu? Webovky nebo mobil. Diky