Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
pánové omlouvám se,ale už to nemohu vydržet-přečetl jsem snad celý todle vlákno a někteří jedinci jsou trocha mimo(dle mého názoru)nevím jak u nich,ale u nás na Moravě se likviduje jaká-koli škodná co vleze do baráku a nepatří tam(nemyslím tím souseda-ikdyž...  )těm co tady melou o tom jak to může někdo udělat a zabít potkana,bych nejradši pustil pár jedinců do baráku a pak si povíme
 )těm co tady melou o tom jak to může někdo udělat a zabít potkana,bych nejradši pustil pár jedinců do baráku a pak si povíme  -potkan a jakýkoli jiný hlodavec,kerýho nemá někdo z rodiny za mazlíka se likviduje-škody co u nás tito hlodavci způsobí jdou do statisícu,neli do milionu-podle mě střela ze vzduchovky(dobře mířená)je nejhumálnější a pro škůdce nejlepší řešení.
 -potkan a jakýkoli jiný hlodavec,kerýho nemá někdo z rodiny za mazlíka se likviduje-škody co u nás tito hlodavci způsobí jdou do statisícu,neli do milionu-podle mě střela ze vzduchovky(dobře mířená)je nejhumálnější a pro škůdce nejlepší řešení.
Zkušenosti:jed-pomalá smrt(chcípne někde zalezlej a je zteho smradu)
past-není 100%(přeražený nohy,sklapne na prázdno,selže-u
některých jedinců přeražené prsty 

lepidlo-promiň,ale to je trochu týrání-ale asi to funguje 

odstřel-levné,rychlé(špatná trefa?-většinou stačí každý znovu nabit-co si budem namlouvat-a taky ti co se tímdle baví-snižují počty škůdců a hlavně nedělaj z nudy bordel někde po venku.
Toto je jen čistě můj názor-kdo souhlasí souhlasí-kdo ne-pořiďte si potkana
			 )těm co tady melou o tom jak to může někdo udělat a zabít potkana,bych nejradši pustil pár jedinců do baráku a pak si povíme
 )těm co tady melou o tom jak to může někdo udělat a zabít potkana,bych nejradši pustil pár jedinců do baráku a pak si povíme  -potkan a jakýkoli jiný hlodavec,kerýho nemá někdo z rodiny za mazlíka se likviduje-škody co u nás tito hlodavci způsobí jdou do statisícu,neli do milionu-podle mě střela ze vzduchovky(dobře mířená)je nejhumálnější a pro škůdce nejlepší řešení.
 -potkan a jakýkoli jiný hlodavec,kerýho nemá někdo z rodiny za mazlíka se likviduje-škody co u nás tito hlodavci způsobí jdou do statisícu,neli do milionu-podle mě střela ze vzduchovky(dobře mířená)je nejhumálnější a pro škůdce nejlepší řešení.Zkušenosti:jed-pomalá smrt(chcípne někde zalezlej a je zteho smradu)
past-není 100%(přeražený nohy,sklapne na prázdno,selže-u
některých jedinců přeražené prsty

lepidlo-promiň,ale to je trochu týrání-ale asi to funguje

odstřel-levné,rychlé(špatná trefa?-většinou stačí každý znovu nabit-co si budem namlouvat-a taky ti co se tímdle baví-snižují počty škůdců a hlavně nedělaj z nudy bordel někde po venku.
Toto je jen čistě můj názor-kdo souhlasí souhlasí-kdo ne-pořiďte si potkana

for. ppeettrr
souhlasím s tím lovcem co máš doma. Moje žena má fenku yorkshira a vím co je to za rabiáta. Kdyby se mi omylem dostal prst k ní do mordy když chytne potkana tak počítám ,že by mi ho urafla stejně rychle jako cirkulárka. A těch pošklebků si nevšímej,myslím si ,že kdyby se tvůj york pěkně nasral tak vyžene na stůl všechny tyhle posměváčky
souhlasím s tím lovcem co máš doma. Moje žena má fenku yorkshira a vím co je to za rabiáta. Kdyby se mi omylem dostal prst k ní do mordy když chytne potkana tak počítám ,že by mi ho urafla stejně rychle jako cirkulárka. A těch pošklebků si nevšímej,myslím si ,že kdyby se tvůj york pěkně nasral tak vyžene na stůl všechny tyhle posměváčky

Aquila non captat muscas
			Chlapy,radsi strilejte,protoze jestli mate doma a v okoli potkany jako zajice,tak bacha na ty vase Yorkmuty,videl jsem kamaradovo yorkmuta,jak mu potkan v bitce pod vratama stodoly ukousnul nosni houbu a asi drapem mu vyskrabnul kus bulvy,takze maji yorkmuta,co vypada jako veteran z vietnamu.A do pasti muzu doporucit buchty,nejlip osvedceny jsou tvarohovy a makovy.Syr,spek,slanina,uzenina,to je vsechno zbytecny,ty mrchy to obejdou
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
- 
				vlčák
jbiker - tak to teda popírám , žádný malí trhač se na mně nevrhl , ani mi prdel nenatrhl   

zakk - lepidlo je možná nehumání, ale špatně trefit , tak taky ta krysa není moc nadšená, nehledě na to že moc nepostojí, řekl bych že nejlepší by byla kombinace lepidla a vzduchovky 

- samozřejmě to tam nenechávat jako past , ale používat k zmražení cílů , co vám přeběhnou před nosem , samozřejmě zkušenější , nebo když vás to přestane bavit , tak můžete střílet na běžící cíle ...

zakk - lepidlo je možná nehumání, ale špatně trefit , tak taky ta krysa není moc nadšená, nehledě na to že moc nepostojí, řekl bych že nejlepší by byla kombinace lepidla a vzduchovky

- samozřejmě to tam nenechávat jako past , ale používat k zmražení cílů , co vám přeběhnou před nosem , samozřejmě zkušenější , nebo když vás to přestane bavit , tak můžete střílet na běžící cíle ...

No z vlastní zkušenosti vím, že tyhle malý pejsci jsou fakt bojovný...naštěstí jim příroda nenadělila sílu, aby byli fakt nebezpečný  

Je to jako u lidí-velký a silný chlapi bejvaj mírumilovný flegmatici a malí zase uřvaný cholerici...

Je to jako u lidí-velký a silný chlapi bejvaj mírumilovný flegmatici a malí zase uřvaný cholerici...

"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."  
V.I.Čujkov
			V.I.Čujkov

musim jí ulovit, aby ze mě neměli všichni pr..l
 musim jí ulovit, aby ze mě neměli všichni pr..l