DEFENCE píše:ziadne sidliskove deti...tie sa venuju drogam a alkoholu.
viem o mnohych pripadoch tyrania zvierat od kamosa ktory byva na dedine.
dokonca sa mu pokusili ukradnut macku po tom co vsetky nestrazene a tulave macky v dedine zahadne zmyzly.
Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
Nakolko je u vas v cechah Vrana obecna zaradena medzi zver, lovit ju moze iba polovnik/myslivec s platnym polovnym listkom. (v case od 01.07. do 28.02.) Cize po pravnej forme vrana obecna nemoze byt tebou lovena. Dopustal by si sa pytliactva.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
.. to je pravda. Taky je pravda, že jsou hodně chytří, krkavcovití obecně.Kubo 630 píše:Nakolko je u vas v cechah Vrana obecna zaradena medzi zver, lovit ju moze iba polovnik/myslivec s platnym polovnym listkom. (v case od 01.07. do 28.02.) Cize po pravnej forme vrana obecna nemoze byt tebou lovena. Dopustal by si sa pytliactva.
A podle odborníků
Já vím, že na tohle by se spíše hodilo téma "Kuchtění picnutejch zvířátek", ale nedá mi to - zakládat ho nebudu.
TO Rys:
Pokud se nedopustíš pytláctví a krkavcovitého ptáka získáš např. darem od myslivce, okoštuj. Doporučuju, dobrá zkušenost - i když to nemusím znovu opakovat. Je to tužší a sušší maso než brojler. Je to, co do tuhosti a suchosti, srovnatelný s blbě živeným bažantem z volný přírody (nikoliv přežranýho z bažantnice). Jen mu chybí ta "divočina" co má bažant, takový to fluidum, co ani kuře nikdy mít nebude. Teda aspoň podle toho mála různých živočichů, co jsem dosud ochutnal. No a masa má jen málo, takže buď kuchtit z více kusů, nebo jen ta polívka.
I ze suchýho bažanta lze vhodnou kuchyňskou úpravou vykouzlit opravdovou ňaminu.
TO Rys:
Pokud se nedopustíš pytláctví a krkavcovitého ptáka získáš např. darem od myslivce, okoštuj. Doporučuju, dobrá zkušenost - i když to nemusím znovu opakovat. Je to tužší a sušší maso než brojler. Je to, co do tuhosti a suchosti, srovnatelný s blbě živeným bažantem z volný přírody (nikoliv přežranýho z bažantnice). Jen mu chybí ta "divočina" co má bažant, takový to fluidum, co ani kuře nikdy mít nebude. Teda aspoň podle toho mála různých živočichů, co jsem dosud ochutnal. No a masa má jen málo, takže buď kuchtit z více kusů, nebo jen ta polívka.
I ze suchýho bažanta lze vhodnou kuchyňskou úpravou vykouzlit opravdovou ňaminu.
Vržený nůž, střelu ani slovo nezastavíš.
To je jasné třeba takové prasátko to je jiná.(celý den se válí ve výkalech,sežere prakticky vše včetně mládat svého druhu)To je potom pošušnáníčko když si k němu dáme zelí a knedlík. 
CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
vrany su dost vychcane, skusal som ich... schoval som sa, priletela na strom, cca 100 metrov, blizsie ani bohovi, vytrcil som sa, nic, namieril palicu, ako ze pusku, nic, mala ma na salame... vytiahol som vzduchovku, namieril a uz bola prec... neni to sranda... ale taka polovacka na vrany moze byt super vec... plazenim, plizenim, zamaskovat... ale maju velmi tvrde perie, treba strielat celne rovno na hrud alebo pre lepsich strelcov do oka, krku... z boku na kridlo je problem... zosuchne sa brok...