Jaulíkama jsem chtěl jít jednoduchou cestou. To jest co to půjde
 jenže teď bych zase potřeboval jaulíky stáhnout na krásných 16J a ono se tomu moc nechce .. teda chce ale na úkor spotřeby .. ta prostě zůstává veliká.
 jenže teď bych zase potřeboval jaulíky stáhnout na krásných 16J a ono se tomu moc nechce .. teda chce ale na úkor spotřeby .. ta prostě zůstává veliká.Je mě jasné že spotřebu nejvíce ovlivní čas a délka vysunutí ventilu. Takže jsem podložil pružinku ve ventilu a naopak nepodkládal pružinu bicí .. to ale nepomohlo.
Délku dříku ve ventilu mám štelovatelnou .. taže jsem dřík zkusil zakrátit .. nepomáhá.
Co mě spíš zaráží .. že je jedno jestli naměřím 15 nebo 30J .. prostě dám cca na jedno naplnění stejné množství konzistentních ran. To jest kolem 30.
Všechno začalo úpravou vedení ventilu .. zkusím udělat novej teflonovej ventil tak jak jsem to měl předtím .. uvidí se.
Nebo se na to všechno vykašlu a začnu zase střílet pérem
 Když mě by asi chybělo to vrtání se vtom
 Když mě by asi chybělo to vrtání se vtom  .
.

.
 . odkaz od KAVYho je jen větší zásobník na CO,bavíme se o tomto
 odkaz od KAVYho je jen větší zásobník na CO,bavíme se o tomto  dole je vidět detail,takže to plně nahrazuje původní zasobník i  tu čast s bicím mechanismem a ventilem
dole je vidět detail,takže to plně nahrazuje původní zasobník i  tu čast s bicím mechanismem a ventilem  a taky jsem měl bobky aby mi to nekřáplo
  a taky jsem měl bobky aby mi to nekřáplo  :lol:Takže nevidím důvod,proč by to nemělo fungovat,problém bude spíše ten kravál
  :lol:Takže nevidím důvod,proč by to nemělo fungovat,problém bude spíše ten kravál