Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

)
 ) .Včera a dnes prebehlo prvé domáce plnenie 88 gr.bombičiek celkom úspešne.Za tú dobu čo ju mám nebol ani raz nejaký problém či už z nabíjaním,presnosťou steľby....Kamarátovi sa raz sekol zásobník,ale to až po tom ako narval viac diaboliek po sebe do hlavne a tá posledná už nemala kam tak ostala medzi
 .Včera a dnes prebehlo prvé domáce plnenie 88 gr.bombičiek celkom úspešne.Za tú dobu čo ju mám nebol ani raz nejaký problém či už z nabíjaním,presnosťou steľby....Kamarátovi sa raz sekol zásobník,ale to až po tom ako narval viac diaboliek po sebe do hlavne a tá posledná už nemala kam tak ostala medzi  (samo že kôli blbosti obťahoval na sucho z nabitým zásobníkom a vtedy je automatické otáčanie sviňa-nevie že sa nemá točiť keď nejde plyn
 (samo že kôli blbosti obťahoval na sucho z nabitým zásobníkom a vtedy je automatické otáčanie sviňa-nevie že sa nemá točiť keď nejde plyn  .Mám aj CZ200S FS z automatickým otáčaním zásobníka tiež bomba ,teda aspoň vo svojej cenovej kategórii(teda až na ten rotačný nabíjač za 3000 kč
 .Mám aj CZ200S FS z automatickým otáčaním zásobníka tiež bomba ,teda aspoň vo svojej cenovej kategórii(teda až na ten rotačný nabíjač za 3000 kč  ).Na tréning je ten umarex bohato postačujúci,do 30m nema probléma,možno aj na viac ale to neriešim lebo na to už mám tú CZ,ale Vlado z NR by ti vedel povedať vaic,je to maník
 ).Na tréning je ten umarex bohato postačujúci,do 30m nema probléma,možno aj na viac ale to neriešim lebo na to už mám tú CZ,ale Vlado z NR by ti vedel povedať vaic,je to maník  .Začína sezóna tak po 1-2 mesiacoch snáď budem vedieť viac.(PRE JAZYKOVEDCOV SORRY ZA CHYBY ALE NIESME V JAZYKOVEDNOM OKIENKU)Zdarec.
 .Začína sezóna tak po 1-2 mesiacoch snáď budem vedieť viac.(PRE JAZYKOVEDCOV SORRY ZA CHYBY ALE NIESME V JAZYKOVEDNOM OKIENKU)Zdarec.Gratulujem presne tak som to myslel ten adapter naplnim z jednej sedej bombicky a druhu plnu necham namontovanu na stalo takze budem mat 250gr. CO2 uz len streknut tu bombicku na cierno a urobit otvor do toho plastoveho krytu a bude to OK. A z hasicaka budem plnit cez original Drulov redukciu tie sede bombicky takze to bude aj mobilne tzn. ze nemusim tahat hasicak so sebou staci zobrat este 2 bombicky a clovek ma na dva dni pokoj.Dusno píše:Tak mi přišel z Drulova přepouštěcí ventil Umarex 850. Cena 175,- bez daně. Tady je pár fotek: http://picasaweb.google.cz/Dusnoo/850Ai ... 1098540066