Online soutěž pro vzduchovkáře
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
OT. To mě připomnělo mého strýce, ten takhle za komančů hrával šachy z dalšíma lidma z celý republiky korespondicky, tahy zapisoval do sešitu a měl rozepsaný partie třeba s 20 lidma, no pak se popasovaly na soutěži.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
			DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Vladonr : v pohode, jen to pisu, ze je dobry vedet. Jinak jsem pro veskerou pozitivni cinnost lidstva a online soutez, bezesporu takovou cinnosti je. Jinak na srazech se nestrili tercova strelba. Ja osobne jezdim na srazy, prave proto, ze se tam v podstate nesoutezi. Strili se na predmety, ozkousi se ruzny zbrane a hlavne tam citim pozitivni energii s fajn lidmi, kteri jsou naladeni na stejnou vlnovou delku. Teda, nejak jsem odbocil ...
			to sportovec: neodbocil si vobec iba si nadviazal aj ja sa pohravam s myslienkou ze zucastnim 4. zrazu na Slovensku len pre mna je to casovo velmi daleko a v prvom rade musim udrzat firmu nad vodou aby som na to vsetko mal ale hold je taka doba
aj rad strielam na veci myslim konkretne pera - fixky vo firme ich zbieram potom na zahrade napicham vedla seba no a potom zbieram zbytky
			aj rad strielam na veci myslim konkretne pera - fixky vo firme ich zbieram potom na zahrade napicham vedla seba no a potom zbieram zbytky

- 
				PajaHradec
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vcera taky neco nastrilel, trochu prselo tak jsem nemohl vyuzit 30m ale 28m-to je moje vzdalenost z kuchyne na konec zahrady. je to vsechno strileno 200S, neladenou, pouze jsem si udelal kompenzator a pred strelbou nasadil, takze ty hoden ulitle rany na nastrelnym terci jsou od toho nasazeni a nastreleni... jinak si myslim ze to po poladeni muze byt jeste lepsi a ja zrovna neeej strelec nejsem...  Jinak jsou to tedy prvni dva terce.
  Jinak jsou to tedy prvni dva terce.
 Jinak jsou to tedy prvni dva terce.
  Jinak jsou to tedy prvni dva terce.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději s pravdou padnout, než-li se lží zvítězit.
			- 
				PajaHradec
- Kontaktovat uživatele:
- TELESCOPIC
Hmmm zvláštne
Tu, ak si otvoríte odkaz na link, uvádza strelec strelivo JSB EXACT EXPRES. Udivujú ma tie krásne dierky s presným ohraničením, ktoré zanechávajú väčšinou MATCH diabolky. Tak sa trápim a hľadám podklad pod terče, terče, skúšam všetky možné aj nemožné úsťové rýchlosti a nemôžem sa dopracovať k takej peknej dierke ako mechanik, adrát píše:To jsme dva. Vladonr podivej se sem http://www.vzduchovkyonline.wz.cz/nastr ... ik_180.JPG
 tak sa musím uspokojiť so škaredou
 tak sa musím uspokojiť so škaredou 
Naposledy upravil(a) BMW dne 07 bře 2009 08:25, celkem upraveno 1 x.				
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
			- pem
- Kontaktovat uživatele:
Terče by chtělo umístit někam jinam, kde bude větší rozlišení a zároveň při skenování použít nějakou barevnou podložku, aby byly nástřely lépe vidět. U terče "venca004" jsou nástřely špatně viditelné.
Byl bych pro terč ujednotit.
Zároveň se dotazuji všech.
Jak vypočítat poměr nástřelů, když nastřílím terč ve vzdálenosti 10m a převést hodnoty do vzdálenosti 20m. Myslím tím zda je na to nějaký vzorec, aby šlo pak převést z 10m na různé vzdálenosti.
			Byl bych pro terč ujednotit.
Zároveň se dotazuji všech.
Jak vypočítat poměr nástřelů, když nastřílím terč ve vzdálenosti 10m a převést hodnoty do vzdálenosti 20m. Myslím tím zda je na to nějaký vzorec, aby šlo pak převést z 10m na různé vzdálenosti.