jinak mi přijde dost přesná na to, jak je "plastová"
Daisy Powerline 880
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Nějaké nové poznatky, co se týká přesnosti 20-30m s optikou? Já zkusil namontovat levný variábl z Číny, ale teď nemám kde střílet na větší vzdálenost, tak zatím rychlovka indoor bez seřizování, jen namontovaný, 10 ran, 5 pump na 9 metrů vsedě s oporou, JSB exact 4,52 mm ...jedna mi ulétla, no
. Mohlo to být lepší, spěchal jsem, ale pořád to nic neříká o tom, jak moc to bude rozházené po terči na těch 20 - 30 m
.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
BSA Gold Star SE Union Jack
Hawke Airmax 30 Touch 3-12 x 32
Air Arms TX 200 HC
Valiant Themis II 10X32 SF Compact HFT MRAD
Hawke Airmax 30 Touch 3-12 x 32
Air Arms TX 200 HC
Valiant Themis II 10X32 SF Compact HFT MRAD
Re: Daisy Powerline 880
Přesnost těchto hraček udivuje každého. Na to, že hlaveň vypadá jako brzdová trubička a její ústí je uloženo v plastu je to více než dobré.
Pro ty co by si chtěli zaplinkat a přitom si neničit drážkování ocelovými broky jsem udělal testik s broky č 11 v zásobníku. Jelikož olovo nepodrží magnet nabíjecího trnu, chce to trochu cviku. Zbraň držet hlavní vodorovně nebo mírně nahoru a sklopenou lehce na pravou stranu. Nabíjecí trn zatáhnout co nejvíce dozadu a sledovat zasunutí broku. Druhý brok v pořadí se o něj opírá a má tendenci se šprajcnout, a přitom poničit těsnění trnu. Po pomalém naučení jsem bez problémů vystřílel dvacet ran. A to celkem svižně s třemi a pěti pumpnutími, což na plechovky stačí.
Oproti bb brokům neničí olovo hlaveň, je přesnější a vzhledem k váze má větší energii. Přitom nemá tendenci se odrážet jako ocel. Kdo někdy dostal odraženým bb brokem vi o čem mluvím.
Nevýhodou je, že to nejde tak snadno přebíjet a budete se muset vyhýbat mokřadům
.
Pro ty co by si chtěli zaplinkat a přitom si neničit drážkování ocelovými broky jsem udělal testik s broky č 11 v zásobníku. Jelikož olovo nepodrží magnet nabíjecího trnu, chce to trochu cviku. Zbraň držet hlavní vodorovně nebo mírně nahoru a sklopenou lehce na pravou stranu. Nabíjecí trn zatáhnout co nejvíce dozadu a sledovat zasunutí broku. Druhý brok v pořadí se o něj opírá a má tendenci se šprajcnout, a přitom poničit těsnění trnu. Po pomalém naučení jsem bez problémů vystřílel dvacet ran. A to celkem svižně s třemi a pěti pumpnutími, což na plechovky stačí.
Oproti bb brokům neničí olovo hlaveň, je přesnější a vzhledem k váze má větší energii. Přitom nemá tendenci se odrážet jako ocel. Kdo někdy dostal odraženým bb brokem vi o čem mluvím.
Nevýhodou je, že to nejde tak snadno přebíjet a budete se muset vyhýbat mokřadům
.Re: Daisy Powerline 880
Nebo si pořídit Crosman nabíječ diabolek 4,5mm za 110,-kč. Já ho používám k nabíjení diabolek, ale funguje i na broky.
Testnul jsem střelbu broky No. 11 do terče. S poměrně hrubými otevřenými mířidly byl rozptyl na 10 m ve stoje s oporou o strom cca 3 cm. To není na plinking špatné. Mínusem je, že broky č 11 mají průměr 4,5 mm a patrně nejsou ideálně kulaté, takže sem tam jeden se ve vyústění zásobníku šprajcne. Pomůže poklep na zbraň z pravé strany. Vyzkoušel jsem tedy broky č 10, které jsou rozměrem (4,45 mm) blízko bb brokům. V zásobníku fungovaly bezvadně, ani nepropadávaly hlavní jak jsem čekal, ale zásahy byly téměř po celém terči. ,,Takže tudy ne pánové".
Nejaké skúsenosti ohľadom lovu hlodavcov?