...psal si, ze je steyer nepresny a ja rikam, ze chyba je v tobe ne ve zbrani (dal jsem sem nastrely od JR a jsou tu nastrely i kubajzze to je zpochybnujes?) ty pusky strili proste paradne...at uz to bude steyer daystate nebo evo, urcite i dalsi....specifikuj svuj pozadavek tedy, protoze ja nevim a nechapu co chces
...psal si, ze je steyer nepresny a ja rikam, ze chyba je v tobe ne ve zbrani (dal jsem sem nastrely od JR a jsou tu nastrely i kubajzze to je zpochybnujes?) ty pusky strili proste paradne...at uz to bude steyer daystate nebo evo, urcite i dalsi....specifikuj svuj pozadavek tedy, protoze ja nevim a nechapu co chcesty jsi napsal , ze si to videl na sklopce
 ja nevim jak tam kdo strilel
 ja nevim jak tam kdo strilela co by si chtel ...80 ran ti v terci nestaci ? nereknu kdyby tam bylo 10 nebo 5ran jak sem lidi davaji - to je o nicem, ale 80ran ? to je sakra dost....klidne ti ji pujcim a muzes strilet jak chces, ale za tvuj vysledek nerucim

fakt nevim jakou pusku by si chtel? do 15mm na 50m je pro tebe spatne, tak to budes mit tezke,ale az najdes dej urcite vedet....beru ji taky. ..................... nepremyslel si o brokovnici?
 jen legrace
 jen legracekdyz budu mit naladu tak ti to i natocim...........nebo tady mam jeste nastrely z JSB mozna teda
 zitra to pohledam
 zitra to pohledampodle me hledas spis lepsi pusku na lov a aby sla i na sklopku naprikalad....jednoduche reseni daystate panter

Nerikam ze se obcas nejaka nepovede ale v teto kategorii neni co resit at vezmes tu nebo tu...je treba hledat chyby hlavne v sobe
 Nerikam ze se obcas nejaka nepovede ale v teto kategorii neni co resit at vezmes tu nebo tu...je treba hledat chyby hlavne v sobe 

toto vlakno ma byt o testovani vzduchoviek a kedze ju niekto napriklad ty testuje a podeli sa o terce, este neznamena,ze nastrielam to co ty.No zasa dake meritko byt musi,preto je tu toto vlakno,aby sa vymyslelo nieco akceptovatelne pre vsetkych jednotne a cca aj objektivne, co moze pomoct ci uz pri vybere ,alebo aspon pre porovnanie komu to ako striela,zamerne pisem o komu to ako striela a nie kto ako striela,lebo testujeme presnost pusky nie strelca.
  toto vlakno ma byt o testovani vzduchoviek a kedze ju niekto napriklad ty testuje a podeli sa o terce, este neznamena,ze nastrielam to co ty.No zasa dake meritko byt musi,preto je tu toto vlakno,aby sa vymyslelo nieco akceptovatelne pre vsetkych jednotne a cca aj objektivne, co moze pomoct ci uz pri vybere ,alebo aspon pre porovnanie komu to ako striela,zamerne pisem o komu to ako striela a nie kto ako striela,lebo testujeme presnost pusky nie strelca. jinak presnost pusky neotestujes
  jinak presnost pusky neotestujes  

), po deseti ranách do každého terče.
 ), po deseti ranách do každého terče.