Ano je to tak ma skutecne 13mm, nenapadlo me to merit, dal jsem na spatne rady, pujdu to v pondeli vymenit.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ) Tak jsem nejdříve vzal papír A4 a černým fixem udělal kříž a střílel v leže. Bohužel nemám možnost tam vzduchovku upnout do svěráku, tak výsledek je hodně ovlivněn mou rukou.
  ) Tak jsem nejdříve vzal papír A4 a černým fixem udělal kříž a střílel v leže. Bohužel nemám možnost tam vzduchovku upnout do svěráku, tak výsledek je hodně ovlivněn mou rukou.   Každopádně po několika drobných korekcích jsem se strefoval plus mínus 3cm, neboli do kružnice o průměru 6cm. (podotýkám - s mou roztřesenou rukou ). Střílel jsem diabolkami JSB Match. (žlutá nálepka na krabičce)
  Každopádně po několika drobných korekcích jsem se strefoval plus mínus 3cm, neboli do kružnice o průměru 6cm. (podotýkám - s mou roztřesenou rukou ). Střílel jsem diabolkami JSB Match. (žlutá nálepka na krabičce)  
   Dá se to  v pohodě použít v bytě, nikoho tím nerušíte (tedy pokud se zrovna někdo neprochází před terčem, to mě děsně znervózňuje
 Dá se to  v pohodě použít v bytě, nikoho tím nerušíte (tedy pokud se zrovna někdo neprochází před terčem, to mě děsně znervózňuje   ).
 ).Řekl bych, že ocelové broky budou tvrdší. Ale ocelové střelivo je zakázáno prodávat pro použití do zbraně. Jestli chceš něco tvrdého, kup si poměděné broky (mají je na Militaria.pl) . A doporučuju od UMAREXu známou CP Sport. V gunshopu ji mají za 2 920 Kč a i já osobně si ji budu pořizovat.kurnick píše:Chtěl bych se zeptat, jestli mi je někdo schopen objasnit rozdíl mezi CO2 pistolí na 4,5 mm olověné bročky a 4,5mm BB speciální ocelové bročky. Nikde jsem ony ocelové broky nenašel, že by se prodávaly a ani jestli se do pistole, například UMAREX walther CP 99 compact, dají cpát i klasický olověný bročky. Uvažuji, že bych si koupil na blbnutí něco z produkce UMAREXu a tak bych si rád zjistit co bude nejlepší alternativa za rozumný peníz. Tedy do 3 tisíc.... Díky za každou odpověď či radu....
Tak jestli je jediný rozdíl v těch zbraních v tom, že jedna snese tvrdší munici, tak nevim, proč je zrovna ta na 4,5 mm BB broky levnější. Nejde mi totiž o tvrdší munici, jen mi to vrtalo hlavou. Na tu CP Spotku sem taky koukal a asi to dopadne její koupí...wqcr píše:Řekl bych, že ocelové broky budou tvrdší. Ale ocelové střelivo je zakázáno prodávat pro použití do zbraně. Jestli chceš něco tvrdého, kup si poměděné broky (mají je na Militaria.pl) . A doporučuju od UMAREXu známou CP Sport. V gunshopu ji mají za 2 920 Kč a i já osobně si ji budu pořizovat.kurnick píše:Chtěl bych se zeptat, jestli mi je někdo schopen objasnit rozdíl mezi CO2 pistolí na 4,5 mm olověné bročky a 4,5mm BB speciální ocelové bročky. Nikde jsem ony ocelové broky nenašel, že by se prodávaly a ani jestli se do pistole, například UMAREX walther CP 99 compact, dají cpát i klasický olověný bročky. Uvažuji, že bych si koupil na blbnutí něco z produkce UMAREXu a tak bych si rád zjistit co bude nejlepší alternativa za rozumný peníz. Tedy do 3 tisíc.... Díky za každou odpověď či radu....
 Ale ceny maj dobrý, tak sem si u nich objednal onu CP sport a uvidíme. Jde mi jen o ten vzhled zbraně, než si někdy v budoucnu po studiu udělám zbroják. Nehodlám s ní střílet na přesnost, když budu chtít trefovat terč, vytáhnu svou Slavii 630, ale doufám, že aspoň plechovku či petlahev trefí:)
  Ale ceny maj dobrý, tak sem si u nich objednal onu CP sport a uvidíme. Jde mi jen o ten vzhled zbraně, než si někdy v budoucnu po studiu udělám zbroják. Nehodlám s ní střílet na přesnost, když budu chtít trefovat terč, vytáhnu svou Slavii 630, ale doufám, že aspoň plechovku či petlahev trefí:)