a dám vědět. já tomu tedy rozhodně nevěřím ( jsem od přírody dost nedůvěřivej
 a dám vědět. já tomu tedy rozhodně nevěřím ( jsem od přírody dost nedůvěřivej  ), ale pokud to tak náhodou je, rád se ti tu omluvím
  ), ale pokud to tak náhodou je, rád se ti tu omluvím 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 a dám vědět. já tomu tedy rozhodně nevěřím ( jsem od přírody dost nedůvěřivej
 a dám vědět. já tomu tedy rozhodně nevěřím ( jsem od přírody dost nedůvěřivej  ), ale pokud to tak náhodou je, rád se ti tu omluvím
  ), ale pokud to tak náhodou je, rád se ti tu omluvím 

tak to napisem sem.Objednal som si vzduchovkovu Berettu Elite II od Umarexu na 12g CO2 a 4.46 BBsteel.Chcel by som sa spytat ci by sa na tuto pistol nejako nedal prirobit aj tlmic.Napriklad prilepit do usti zbrane zavit je tam trochu miesta alebo nejako inak. Tlmic ma sluzit ako len taka dekoracia ku zbrani nema plnit ziadnu funkciu okrem tej okrasnej
  tak to napisem sem.Objednal som si vzduchovkovu Berettu Elite II od Umarexu na 12g CO2 a 4.46 BBsteel.Chcel by som sa spytat ci by sa na tuto pistol nejako nedal prirobit aj tlmic.Napriklad prilepit do usti zbrane zavit je tam trochu miesta alebo nejako inak. Tlmic ma sluzit ako len taka dekoracia ku zbrani nema plnit ziadnu funkciu okrem tej okrasnej  . Za tip alebo napad vopred dakujem.
. Za tip alebo napad vopred dakujem.   Kto by si nevedel predstavit ako asi ta Beretta vyzera tak tu http://www.commando.sk/zbrane/vzduchovk ... i-co2-45mm je odkaz.
 Kto by si nevedel predstavit ako asi ta Beretta vyzera tak tu http://www.commando.sk/zbrane/vzduchovk ... i-co2-45mm je odkaz.Možná že nezáleží tolik na deformaci sukénky. které je jednak větší než nominální rozměr diabolky a proto se při zamáčknutí do vývrtu částečně srovná, jednak není vyloučené, že ji do vývrtu srovná i náraz tlaku při výstřelu. Velký vliv bude mít určitě i přesnost výroby aby těžiště bylo přesně v podélné ose. A tady by mohl být rozdíl mezi JSB a ostatními výrobci.Trojan píše: Jináč ale tedy nevím, proč střílíme s JSB. Pokud by bylo jedno jak je ta diabolka zparchantělá, muselo by to lítat obstojně i se standardy nebo s Gamo...což nelítá.

takhle to ale nefungujeA podle toho co říka duffioso, by mu na 10m dělaly 1,5cm...což už od 2cm na 13m neni tak daleko.
 s větší dálkou MOA narůstají, navíc duffi má 5,5 v 16j- malá rychlost, menší stabilita při poškození, a diabolku puška neopraví tak dobře.
 s větší dálkou MOA narůstají, navíc duffi má 5,5 v 16j- malá rychlost, menší stabilita při poškození, a diabolku puška neopraví tak dobře.