fenix TK20
tank736
TrustFire TR-3T6
možná to z fotek tak nevypadá, ale nejlíp vychází ten TrustFire. Fenix a Tank mi vychází zhruba nastejno- Fenix je možná o trochu lepší, díky užšímu kuželu světla.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

no a ještě jsem si na tom tanku ověřil, že ne vždy to co je dražší musí být zákonitě i lepšíRZ CZ píše:Tu baterku mám taky.Měl jsem i Tank-má nepřirozené světlo ikdyž bodové.Mě se nejlépe střílí s ůzkým kuželem.Mám pak lepší pocit co se děje kolem mě.
 . všichni okolo měli tanky, tak jsem si ho taky koupil. no a přece nejsem tak bohatej, abych kupoval levný věci- takže jsem vybral jednu z nejdražších variant, dal za něj opravdu batoh a pak byl naštvanej, když jsme to porovnávali s mnohem levnější variantou. problém u toho mého je v použité diodě, nebo spíš v čočce- nedá se stáhnout do užšího kuželu světla, jako ten levnější. prostě neudělá úzkej kužel a tím je to světlo mnohem více rozptýlenější...
 . všichni okolo měli tanky, tak jsem si ho taky koupil. no a přece nejsem tak bohatej, abych kupoval levný věci- takže jsem vybral jednu z nejdražších variant, dal za něj opravdu batoh a pak byl naštvanej, když jsme to porovnávali s mnohem levnější variantou. problém u toho mého je v použité diodě, nebo spíš v čočce- nedá se stáhnout do užšího kuželu světla, jako ten levnější. prostě neudělá úzkej kužel a tím je to světlo mnohem více rozptýlenější... 
 porovnávat baterku co má papírově 3800 Lumenů a TK20 se 150 Lumeny
   porovnávat baterku co má papírově 3800 Lumenů a TK20 se 150 Lumeny   U mě vede Fenix "teplotou" světla 4000K , ten rozdíl je pěkně vidět na fotkách.
  U mě vede Fenix "teplotou" světla 4000K , ten rozdíl je pěkně vidět na fotkách.  

. svítí velmi dobře, ale Trust přece jen o něco líp...
 . svítí velmi dobře, ale Trust přece jen o něco líp... Nový model TK22 má 650 lumenů
 Nový model TK22 má 650 lumenů   a odstín světla je ještě o něco teplejší mám za to.
 a odstín světla je ještě o něco teplejší mám za to. 

a hlavně zelená už v základu.
 a hlavně zelená už v základu.