ale na prvotní zamíření a vyprázdnění zásobníku do kartonové krabice na kterým sem v rychlosti nakreslil terč sem se vešel se zmiňovanými diabolkami cca do 5cm tak mne to i překvapilo...asi průprava ze střelby z praku
 ale na prvotní zamíření a vyprázdnění zásobníku do kartonové krabice na kterým sem v rychlosti nakreslil terč sem se vešel se zmiňovanými diabolkami cca do 5cm tak mne to i překvapilo...asi průprava ze střelby z praku   prakticky jsem si pořádně ještě nezastřílel, mám za sebou dvě bombičky takže prozatím spíše hledám informace co použít za střelivo a jestli lze a jak potunit pistoli pro větší fofr samozřejmě za cenu méně vystřelených střel....ani sem netušil, že to tunit jde, prý ano jak jsem se dozvěděl s SZ.
 prakticky jsem si pořádně ještě nezastřílel, mám za sebou dvě bombičky takže prozatím spíše hledám informace co použít za střelivo a jestli lze a jak potunit pistoli pro větší fofr samozřejmě za cenu méně vystřelených střel....ani sem netušil, že to tunit jde, prý ano jak jsem se dozvěděl s SZ.Těším se na další postřehy a informace....

ale ty rs jsou fakt dobrý už proto že mají minimální odpor v hlavni a tím lepší výkon.
 ale ty rs jsou fakt dobrý už proto že mají minimální odpor v hlavni a tím lepší výkon.