Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Díky moc za radu. Koupím ho taky.
HW97k-blacklinest 4,5mm + optisan viper 10X44 SCB
Re: Weihrauch HW97k (HW77)
Jsem na tyhle věci lopata a nikdy jsem nic nekupoval z Německa tak se chci zeptat. Takhle mě to dovedlo a když klikám na koupit tak mě to nepouští dál. Mám tedy s tím dojít do banky a poslat platbu? Nevadí to, že mě to nepouští dál?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tento isty problem som mal aj ja ked som objednaval od schneidera ako prehliadac pouzivam operu alebo mozilu a cez tieto prehliadace mna to nepustilo dokoncit objednavku nakoniec som musel spravit objednavku cez internet explorer potom to islo v pohode.
tak mě to nepouští dokončit objednávku ano přes explorer. Prostě nejde mě dokončit objednávka 

budeš tam mít asi někde chybu v zadání taky mi to nešlo po kontrole a opravě údajů to šlo...
Udělal jsem novej účet, nový mail a stejně nic. Nepustí mě to za "koupit" 14 dní objednávám. Pokud u schneider.de tak fungují i reklamace a ostatní služby zákazníkům tak potěš mejdlo
Nedá se ta puška koupit ne jiném ověřeném obchodě?

Tak se podařilo odeslat. Problém byl v tom, že je tam nějaké poučení o vrácení zboží a tam se musí rozkliknout odkaz, celej projet až do konce a nezavírat. Pak mačkat koupit a potom na několikátý pokus to vyjde. Takhle to u mě fungovalo. 

Schneider funguje velmi dobře, mám to několikrát osobně otestované, a nejen já. Jestli je v něčem potíž, bude to nahodilá chyba, ne záměr, či podvod.
z ho.na bič neupleteš
Už se povedlo. Chyba byla v tom posledním seznámení s pravidli. Je tam odkaz a musí se rozkliknout a projet do konce ale nechat otevřený. pak teprve zmáčknout "koupit". Na po třetí to klaplo.
Už ji mám doma. V pondělí dali k přepravě a ve středu je tady. osadil jsem ji optisanem 10X44. Dojmy jsou v superlativech. Kvalitní poctivá práce. Těžká je fest ale to je myslím přínosem při střelbě. Párkrát jsem vystřelil v kuchyni a myslím, že by byla použitelná i s origo pružinou 7j. Jediné slabé místo mimo střelce
vidím v origo montáži od optisanu. Ještě uvidím ale myslím, že bude lepší koupit jednodílnou. Už jednou jsem jednodílnou montáž kupoval a vracel protože se mi tam nevešlo kolo paralexy.
Poradíte mi jakou jednodílnou montáž použít na tuhle sestavu? Dík

Poradíte mi jakou jednodílnou montáž použít na tuhle sestavu? Dík
Nejde o to jakou, ale jak vysokou. Dle mne nejlepší to kolo vyhodit a dát co nejnižší montáž
Důležitější je mít osu optiky co nejblíže ose hlavně, než machrovat s velkým kolečkem.
Důležitější je mít osu optiky co nejblíže ose hlavně, než machrovat s velkým kolečkem.
horizontálně je tam prostor mezi tubusem a puškou max. 5mm. Kolečko tam má prostor snad 1,5cm. Ta montáž byla krátká a kolo se nevešlo do montáže. delší montáž neměli skladem tak jsem to tenkrát vrátil a s cfx jsem střílel s touhle montáží.
montáže od optisanu jsou docela v pohodě, dej tu zadní s červíkem do díry ve zbrani proti posuvu a přední dle libosti. Pak se ti to nebude posouvat a dle fotky jak se dívám tak máš objektiv pár mm od těla pušky takže nižší už asi nedáš. Já mám na hw77 střední montáž optisan na Mambě lite a objektiv mám 2mm od pušky.
HW77 .177 + Optisan Mamba Lite 3-12x44
CZShadow 2, S&W 17-3, PPK
CZShadow 2, S&W 17-3, PPK
To:Kamaz. Pekny kusok. Ta povrchova uprava je nikel? Tiez som chcel tuto ale s drevenou pazbou.
Uz som mal pokope 300eur ked zrazu sa objavil inzerat na HW 97k v dreve klasik 6mes. No nemup ju.
A vobec nebanujem.
Uz som mal pokope 300eur ked zrazu sa objavil inzerat na HW 97k v dreve klasik 6mes. No nemup ju.
A vobec nebanujem.
Je to nerez. Ještě musím vyměnit pružinu. Ale dá se střílet i tou origo 7j. Dnes jsem koupil kufr. Velkej je jak kráva ale pušku chrání dokonale.