UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				RedAce
Hezky. Po prvnim terciku sis musel rikat "Ku.va ja sem ale dobrej!!!", co?   Ale porad mi nejde na rozum tech 300 ran na 90g CO2. Ja u QB78 ani tolik nedam z cely 150g kyvety. Mam ji, pravda, hodne vystelovanou, takze spotreba nebude na optimu, ale abych dal na kyvetu 500 ran...to bych moh ty diabolky hazet a byly by to vetsi rany...
 Ale porad mi nejde na rozum tech 300 ran na 90g CO2. Ja u QB78 ani tolik nedam z cely 150g kyvety. Mam ji, pravda, hodne vystelovanou, takze spotreba nebude na optimu, ale abych dal na kyvetu 500 ran...to bych moh ty diabolky hazet a byly by to vetsi rany... 
			 Ale porad mi nejde na rozum tech 300 ran na 90g CO2. Ja u QB78 ani tolik nedam z cely 150g kyvety. Mam ji, pravda, hodne vystelovanou, takze spotreba nebude na optimu, ale abych dal na kyvetu 500 ran...to bych moh ty diabolky hazet a byly by to vetsi rany...
no dám bombu do mrazáku tak na na půl hodiny,,,  mám černou láhev, namontuji  bombu.. celou láhev otočím chvilku počkám,  otevřu rychle kohout a  po chvilce zavřu,,  bombička je ledová fest nechám chvilku ohřít namontuji.  dal jsme plnou krabičku  250ks až po okraj a  celou  jsem ji vystřílel   nemám co řešit ..  digitální váha ukazuje  90g natlačených
   nemám co řešit ..  digitální váha ukazuje  90g natlačených  
Baikal IZ 27 Sporting
UMAREX 850 AirMagnum
			UMAREX 850 AirMagnum
ok, tak pro tebe to udělám asi zejtramechanik píše:První terč je nástřelný....tam si dej ran kolik chceša do těch dalších po dvě rány a udělej součet ať to o něčem je
 no problemo  a jinak už mám další  500ks diabolek v čudu  celkem už to bude kolem  cc -4000diabolek -strašny  a Airmagnum chodí  suprově
  no problemo  a jinak už mám další  500ks diabolek v čudu  celkem už to bude kolem  cc -4000diabolek -strašny  a Airmagnum chodí  suprověBaikal IZ 27 Sporting
UMAREX 850 AirMagnum
			UMAREX 850 AirMagnum
- 
				RedAce
300
Podla mna, mas nastavenu nizsiu energiu, mne to pri cca. 13J da okolo 150 ran z 88g bombicky.
			Re: 300
neplet si bombičku naplněnou z fabriky a bombičku kterou narvu z hasičáku podchlazenou já... nějaky joule mě nezajímají 1,5cm prkno to prostřelí vykonem jsem spokojen a dál tohle neřeším na bombičku si dám určitě 250 plnej střel takře si jen pískámmzprx píše:Podla mna, mas nastavenu nizsiu energiu, mne to pri cca. 13J da okolo 150 ran z 88g bombicky.

jo a z té 88g bombičky mi to dávalo kolem 140 a potom už to stálo zaprd , to co naplním já se nedá srovnat
Baikal IZ 27 Sporting
UMAREX 850 AirMagnum
			UMAREX 850 AirMagnum
- 
				RedAce
já nad tímhle vůbec nepřemejšlím já z mejch 90g v bombičce udělám 250 vystřelů a z jejich z 88g udělám 150 vystřelů, nevím co by mě mělo více zajímatRedAce píše:Vsak oni tam taky narvou tech 88g. Myslis ze kdyz je to "z fabriky" tak to plni stara baba na koleni a nacpe tam 20g? Naopak oni maj techniku na trosku jine urovni nez je mrazak + hasicak a hlavne si nemuzou dovolit prodavat 88g bombicky kde by nebylo aspon 95% slibovneho objemu.

Baikal IZ 27 Sporting
UMAREX 850 AirMagnum
			UMAREX 850 AirMagnum
- 
				RedAce