Se sázím, že jsi 2,5mm nerez nikdy nevidělBowman píše:jj já jsem zkousel strelbu z cca 20 metru na 2,5 mm nerez plech a muselo by to byt jeste minimalne jednou tolik aby nebylo po sklopce AMEN
EDgun Matador
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Re: EDgun Matador
samozřejmě že neviděl ....asi tak jako ty jsi asi neviděl Eda ..... co je na 2,5 nerezi tak divného ??
jestli chceš klidně ti kousek pošlu
Neříkám že jsem ji prostřelil aby bylo jasno ..... hovořím jen o deformaci .... pro všetečky jako jsi ty 
-
kostalova.petra
nojo, ale nemátete zásobník + železo na xichtě
sklopka stačí když padne ne
nemusim do toho dělat díry /mam jen jednu/ 
Máš pravdu, Eda jsem neviděl, ale 16 nebo 35J z něj má stejnou sílu jako 16 nebo 35J např z HW100.Bowman píše:samozřejmě že neviděl ....asi tak jako ty jsi asi neviděl Eda ..... co je na 2,5 nerezi tak divného ??jestli chceš klidně ti kousek pošlu
A máš pravdu taky v tom, že jsem všetečka
-
kostalova.petra
je to dobrá puška věřim tomu 
Hele přece si nezačneme hanit tady svý miláčky
.Každýmu se líbí prostě něco jiného a 100 lidí 100 názorů.Jinak sklopka v 16 J taky super věc .
No a co se týče tvý díry Petro
tak já mám taky jen jednu
.Ale u tebe je to trošku vada materiálu ne ???
Samozřejmě je to jen nejapný žert ...sorry.
-
kostalova.petra
jednu
a kudy přijímáš potravu 
OK 1:0 pro tebe .

Eda v žádným případě nehaním, taky se mi líbí.Bowman píše:Hele přece si nezačneme hanit tady svý miláčky![]()
.Každýmu se líbí prostě něco jiného a 100 lidí 100 názorů.Jinak sklopka v 16 J taky super věc .
jj to já taky spokojenej
i když o něčem na sklopku taky uvažuju ale nemuzu se rozhodnout mezi Steyerem a Daystate GrandPrix obě jsou krásné a kvalitní
2,5 mm...
Já sice do sklopek nestřílím, ale udělal jsem si něco jako "gong" z 8 mm pásoviny. 4 hezky vedle sebe. Neublíží tomu ani .204 Ruger
Takže nemusím mít strach, že nějaká moje pcp do nich udělá "ďoliček".
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Tak mi vcera dorazil balicek z Estonska

Nema chybu, krasna puska, super spracovanie, kvalitne puzdro. Nastrielane zatial vela nemam, iba par zemiakov co sa valali po poli
ale striela presne.
11 mm lista a nastavitelna montaz je docasna, lebo Delta klika len 40 moa, takze to bude chciet naklonenu listu, alebo iny puskohlad.

Nema chybu, krasna puska, super spracovanie, kvalitne puzdro. Nastrielane zatial vela nemam, iba par zemiakov co sa valali po poli
11 mm lista a nastavitelna montaz je docasna, lebo Delta klika len 40 moa, takze to bude chciet naklonenu listu, alebo iny puskohlad.
Naposledy upravil(a) duri013 dne 24 dub 2012 13:55, celkem upraveno 2 x.
Hm, blahoželám
...nádherný darček, počítam, že ten môj dorazí koncom týždňa, to bude paseka