jinak piku tobě se fakt daří koukám jinak tu poslední fotku jak jsi dával tak něco podobného mám v hlavě na toho taipana a nebo to zebrovani jako má cvrk ale este uvidím no
 jinak piku tobě se fakt daří koukám jinak tu poslední fotku jak jsi dával tak něco podobného mám v hlavě na toho taipana a nebo to zebrovani jako má cvrk ale este uvidím no  Dobrá práce jen tak dál
 Dobrá práce jen tak dál 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 jinak piku tobě se fakt daří koukám jinak tu poslední fotku jak jsi dával tak něco podobného mám v hlavě na toho taipana a nebo to zebrovani jako má cvrk ale este uvidím no
 jinak piku tobě se fakt daří koukám jinak tu poslední fotku jak jsi dával tak něco podobného mám v hlavě na toho taipana a nebo to zebrovani jako má cvrk ale este uvidím no  Dobrá práce jen tak dál
 Dobrá práce jen tak dál 

Takže to tady je jako s auty,probírá se kdejaký šroubek do doby,než se mají vyndat peníze nebo mi to připomíná ty hry ze základky,kdy jme si "zabírali" auta co projížděla kolem
 Takže to tady je jako s auty,probírá se kdejaký šroubek do doby,než se mají vyndat peníze nebo mi to připomíná ty hry ze základky,kdy jme si "zabírali" auta co projížděla kolem  a nakonec to stejně skončí u orašplovaného buku,protože za ořech za 1000 se nedaj čekat zázraky a ani poptávka v ČR.Půjde do toho dobře řezat(Bude to tlustý max.50mm,což po ohlazení bude mít v lepším případě 48mm),ale cenově a pohledově bude lepší nějaká olše.Jóóó tak za 4 stovky možná
  a nakonec to stejně skončí u orašplovaného buku,protože za ořech za 1000 se nedaj čekat zázraky a ani poptávka v ČR.Půjde do toho dobře řezat(Bude to tlustý max.50mm,což po ohlazení bude mít v lepším případě 48mm),ale cenově a pohledově bude lepší nějaká olše.Jóóó tak za 4 stovky možná 

Mimo náš stát se to běžně za ty ceny prodává.Donedávna jsem nechápal,jak může dát někdo 50 tisíc za vzduchovku,ale ti co se vyznají,tak vědí.To je jen věcí poznání.U dřeva je to podobné.Kdo ovládá jen rašpli,tak pro něj je to jen kus dřeva.Schválně:Dostaneš na výběr ze 2 pušek.Pěkná kresba a průměrná.Co si vybereš?Neřekneš,že je to jen kus dřeva,ale ani nebudeš řešit,že to někdo musel vyrobit.Budeš jen obyčejný spotřebitel.mopako píše:ty jsi ochotný dát tolik peněz za kousek dřeva? Jsi blázen nebo prc..š mlilionářovu dceru(s odpuštěním).
 http://lespan.rajce.idnes.cz/pcp_Benjamin_discovery/
 http://lespan.rajce.idnes.cz/pcp_Benjamin_discovery/