CZ200S
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Podívej se na mé stránky do sekce regulátoru. Tam mám pak popis s obrázky pro cz 200T , kterou jsem předělával na 16J, prakticky to není nic složitého a dá se to zvládnout se stolní vrtačkou.
Re: CZ200S

Tak jste mě potěšili, pokud to dobře dopadne, už brzo budu tedy šťastným majitelem CZ200T 

CZ858, Glock 19, CZ 75 SP-01 Shadow, EVO 3, atd.
Ahoj,
zjistil jsem při několika zásobnících CZ200 rozdil úsťové rychlosti střely. Pak jsem našel, že jeden
zásobník (měl nejnižší Vo) měl po pádu o 0,3 mm zmáčknutí na čelní ploše. Po zapilování do
roviny se to srovnalo. Experimentováním s podložkami jsem dospěl na rychlost 160m/s, což je
vhodne na 10m. Je nižší zdvih ventilu v kartuši.
Pokud je někomu střelba na 10m směšná, tak by si měl zkusit mezinárodní Vzduchovkový terč, kde 10 má 1mm a střílí se ve stoje bez opory s otevřenými miřidly, nebo dioptrem.
Zelenáč
zjistil jsem při několika zásobnících CZ200 rozdil úsťové rychlosti střely. Pak jsem našel, že jeden
zásobník (měl nejnižší Vo) měl po pádu o 0,3 mm zmáčknutí na čelní ploše. Po zapilování do
roviny se to srovnalo. Experimentováním s podložkami jsem dospěl na rychlost 160m/s, což je
vhodne na 10m. Je nižší zdvih ventilu v kartuši.
Pokud je někomu střelba na 10m směšná, tak by si měl zkusit mezinárodní Vzduchovkový terč, kde 10 má 1mm a střílí se ve stoje bez opory s otevřenými miřidly, nebo dioptrem.
Zelenáč
Jn oni si tu někteří myslí, že to samí nastřílejí s Hatsanem
. Ten terč jsem si schválně tiskl a je to docela kongo
. Ani jsem se do něj nepokoušel střílet, nemělo by to cenu 

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
Nemenila sa veľkosť 10 smerom dole?Zelenáč píše:Pokud je někomu střelba na 10m směšná, tak by si měl zkusit mezinárodní Vzduchovkový terč, kde 10 má 1mm a střílí se ve stoje bez opory s otevřenými miřidly, nebo dioptrem.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Ja mam oblíbený terč
http://www.peca.e-blog.cz/wp-content/up ... Attack.pdf
střed je dosteatečně malý, ale na dálku je taky doře viditelný,
Vyzkoušejte ...
koukněte taky na vlakno S200 HUNTER
http://forum.gunshop.cz/vetrovka-cz-200 ... 76-75.html
http://www.peca.e-blog.cz/wp-content/up ... Attack.pdf
střed je dosteatečně malý, ale na dálku je taky doře viditelný,
Vyzkoušejte ...
koukněte taky na vlakno S200 HUNTER
http://forum.gunshop.cz/vetrovka-cz-200 ... 76-75.html
S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
Mám dojem, že momentálně je to 0,5 mmALKAJ píše:Nemenila sa veľkosť 10 smerom dole?Zelenáč píše:Pokud je někomu střelba na 10m směšná, tak by si měl zkusit mezinárodní Vzduchovkový terč, kde 10 má 1mm a střílí se ve stoje bez opory s otevřenými miřidly, nebo dioptrem.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Zcela určitě je to 0,5 mm.
Ahoj, dnes mi přišla poštou CZ200T, z druhý ruky, vše se zdá OK, až na tohle :
Co si o tom myslíte? Je ta prasklinka nebezpečná? Je to blbě vidět, je uprostřed, asi 3 mm dlouhá. Zatím jsem to stáhl páskem : , ale bral bych to jako provizorní řešení. Podle rozkresu je to díl 30, manometr. Zítra zavolám do CZUB co to stojí.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
No ak to drží tlak tak je to v pohode. Ale ak tade fučí tak ti eskapáska nepomôže. Potuluje sa tu po fóre jeden chalanisko, hovorí si Josef1000 a on má pre teba riešenie určite. Skús sa mu ozvať.
Neutíká to, spíš jsem myslel, jestli to nemůže prdnout a rozletět se na kusy. Josefovi napíšu, snad mi něco vymyslí 

Inak ten predajca sa ti o tom zabudol zmienit predpokladam, ze? 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP