Dreslerovy flobertky

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Odpovědět
Adler A
Re: Dreslerovy flobertky

Příspěvek od Adler A » 25 črc 2026 11:00

Po delší době jsem navštívil pana Dresslera v jeho provozovně a dozvěděl jsem se mnoho zajímavých věcí. Nejzávažnější je to, že v září odchází do starobního důchodu a ukončí výrobu zbraní. Už nepřijímá žádné nové objednávky, nestihly by se vyrobot. Takže po 27 letech výroby flobertek je výroba ukončená, finito. Dobrou zprávou pro nás je, že rozprodává firemní sbírku flobertek, jsou to sběratelsky vzácné kousky, ukázkové vzorky, akviziční vzorky a prototypy. Má jich spoustu za těch 27 let výroby a rozhodně se ho vyplatí nabštívit a vybrat si. Kdo byl u něho zná to, když otevřel kouzelný šuflík psacího stolu a vytahoval z něj ukázkové vzorky flobertek různých modelů. A teď je rozprodává, jsou to flobertky vyrobené do roku 2021 takže starý dobrý Déčka (nově NO) který se nemusí registrovat a jsou zcela volně prodejné. Takže poslední možnost si od něho něco pořídit. Vybral jsem si jeden prototyp s výrobním číslem 001, první vyrobený kus toho modelu! Stal se nejvzácnějším kouskem v mé sbírce flobertek :wink:

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
Odpovědět