Dreslerovy flobertky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Pokud vim , byla jste to prave vy , ktere zde hlasite dozadovala potvrzeni, ze flobertky jsou vhodne a dostatecne ucinne na osobni obranu. Ukazkove maslo na hlave....
Re: Dreslerovy flobertky
Ano, dříve jsem byla toho názoru, že floberky jsou mimo jiné i použitelné na obranu. Jenže právě tady mi to bylo velmi silně rozmlouváno. Pozorně jsem to sledovala a časem jsem si poopravila názor a když mi i přítel vysvětlil, že jsou na obranu slabé, došla jsem k názoru, že se hodí nejvíce na zábavnou střelbu.
Proto mi teď připadá velmi humorné, že zákonodárci považují flobertky za natolik nebezpečné, že je dokonce dávají na zbroják
Že uvažují stejně jako nladá nezkušená holka
Podle nich jsou mnohem nebezpečnější než vzduchovky, které nechali zcela volně, i ty silné s energií mnohonásobně vyšší než flobertky. Kdo má tedy ukázkové máslo na hlavě? 
Proto mi teď připadá velmi humorné, že zákonodárci považují flobertky za natolik nebezpečné, že je dokonce dávají na zbroják
Fox Lady
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Slavia 630
Cobra
Derringer Vosa
Fox Special
Zdravím, jak už padlo, mám za to, že flobertky pohřbily sebeobranné ambice dvou českých firem.
Bohužel sebou stáhli tradiční výrobce jako Spielberg a Dressler,..., kteří to měli jako sportovní, výukovou a sbirkovou zbraň. Sám od dvou zmíněných firem nic nemám a ani nic nechci, o riziku záměru byly informováni. 
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Docela casto chodim na stranky Evropske komise https://commission.europa.eu/index_en a nejaky ten mesic zpatky jsem se doklikal az na navrhy,podotykam zatim jen navrhy ktere muzou dojit az do schvalovaci faze pro zakon v EU.Blanka píše: ↑11 pro 2025 03:07
Proto mi teď připadá velmi humorné, že zákonodárci považují flobertky za natolik nebezpečné, že je dokonce dávají na zbrojákŽe uvažují stejně jako nladá nezkušená holka
Podle nich jsou mnohem nebezpečnější než vzduchovky, které nechali zcela volně, i ty silné s energií mnohonásobně vyšší než flobertky. Kdo má tedy ukázkové máslo na hlavě?
![]()
Zapadni Evropa se potyka s velkym problemem poulicnich gangu ktere si flobertky a plynovky predelavaji na ostre palne zbrane a tak to chce Evropska komise utnout celkove v EU.
Byl tam navrh aby vse co pouziva nejaky druh naboju podlehalo registaci a vzdy byl znan koncovy majitel takze zbrojak nebo nejaka obdoba a tim padem bude v policejni evropske databazi.Bylo tam taky zmineno,ze nezalezi na tom jestli to ma 2joule nebo 200 joule proste pouziva naboje je to firearms
-
Vsemohouci
Ja osobně nechapu v dnesni době smysl flobertek a plynovek. Za sebe bych tenhle segment smaznul.
Plynovka je uplny nesmysl a flobertka svym vykonem, hlukem a presnosti je na dve veci...
Je to jenom orna puda pro kutily a podivnosti vubec.
Plynovka je uplny nesmysl a flobertka svym vykonem, hlukem a presnosti je na dve veci...
Je to jenom orna puda pro kutily a podivnosti vubec.
AirgunTechnology 5.5mm - Valiant Themys 3-12x42
Minikarabina od KG 5.5mm komplet dodelana a predelana
HW100 FSB + Timberline und FWB + Leupold BR - obé 16J
Minikarabina od KG 5.5mm komplet dodelana a predelana
HW100 FSB + Timberline und FWB + Leupold BR - obé 16J