Čo sa toho týka tak TU uspokoja tvoje túžby po hliníku a aj po povrchovej úpraveja zas nemam kde zohnat dural a nedajboh davat na to este elox
Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
:-D
Tak pazba bude v nedeli. Dnes u me byl lakyrnik, jestli chci i lak..... Uz se moc tesim. Osadim, pridelam dvojnozku a nastrelim... A hlavne sem dam par fotek
Cogito ergo armatus sum.
- Josef Krtička
Ou...
2Josef Krtička:tak to je teda super prace. Je nadherna, to sem uz asi ani tu moji pazbu davat nebudu, jak tak vidim, tak ji mate vsichni hezci.
Ste tu vsici dost sikovny

BTW:co je to za drevo?
BTW:co je to za drevo?
Cogito ergo armatus sum.
Dotaz
Cogito ergo armatus sum.
- Josef Krtička
Ještě tedy pár technických údajů: protože je hlaveň přišroubovaná ke konci předpažbí třmínkem (zkoušel jsem ji nechat volnou, ale to se neosvědčilo, hlaveň je moc tenká, kmitá a rozptyl se zvětšuje), je předpažbí zpevněno vlepenou páteří z duralové trubky, obepínající vzduchovou kartuši, abych zábránil pohybu předpažbí vlivem změny teplot apod. Dál jsem chtěl odstranit nešťastné uchycení puškohledu na hlavni, proto jsem na pouzdro závěru nainstaloval weaver lištu a puškohled chytil na ni. Další dva "raily" jsou právě na třmínku držícím hlaveň pro eventuální rychlou montáž některého z darů přítele Lasera či Lumena
. Dvojnožku můžu chytit přes T mezikus na 20 cm lištu na spodku předpažbí. Ostatní je myslím patrný z fotek. Dřevo je jasan speciálně mořený jen pro zvýraznění let, botka od Klinského, ostatní díly ruční výroba made in mojeruce. V pažbě není ani jeden vrut do dřeva, vše šroubováno imbus šrouby do vlepených mosazných závitových vložek, dělám si to pro sebe, tak si to přece neodfláknu, že 
pepe
-
PajaHradec
- Kontaktovat uživatele:
- Josef Krtička
Upload
Tak to uploadni, tady je to nejlepsi-foto tam vydrz.
A co je to cerny na boku ty pazby?
http://imageshack.us/
A co je to cerny na boku ty pazby?
http://imageshack.us/
Cogito ergo armatus sum.
- Josef Krtička
To Apevia: moc se ti omlouvám, ale já jsem na sebe pyšný, že jsem už pochopil funkci tlačítka enter a to je zatím vrchol mojí práce s počítačem, takže to co po mě chceš je asi výrazně nad mýma možnostma, sorry...To černé na co se ptáš jsou právě ty raily, z každé strany jeden, tedy krátké weaver lišty na upevnění nějakého dalšího příslušenství. Pořád jsem se to snažil nějak vymyslet a pak na stránkách firmy Mc millan jsem viděl tohle a bylo pořešíno.
pepe
Jestli chces, tak mi fotky hod na mail altaros@seznam.cz a soupnu ti je na me stranky a do PM ti poslu primo odkazy na jednotlive fotky.
- Josef Krtička