Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
To jsem si myslel, že se někdo ozve:-),ale je to opravdu na 30 odměřených metrů Exactama expres s půlkulatou hlavou (nenávidím švindl:-)) a měl jsem terč připevněný připínáčky na staré pelesti od postele dýha (sukovice) pod ní laťovka...no a HWéčko má celkem slušnou prdu tak, že věřím té exportní pružině....zatím nemám chrono abych změřil úsťovku  

CZ200S+MTC Viper 3-12x44IRS nabíječ+kompík JOSEF :-)
			Díky moc od tebe mě ta pochvala neskutečně těší...beru tě jako znalce a "echt" střelceKubajzz píše:2mechanik:
Teda smekám, online soutěž jsem s tím zkoušel, ale tolik jsem nenastřílel. To je jak z větrovky.
Budu to muset zkusit zase.
 ....tohle je ten nejlepší dárek k narozeninám
 ....tohle je ten nejlepší dárek k narozeninám  

CZ200S+MTC Viper 3-12x44IRS nabíječ+kompík JOSEF :-)
			- 
				clear43
hawecko je tazke
ako strielate s tym hw 97k? s oporou alebo bez.
ja som to skusil v stoji bez opory a ani samopal som si pri tom neodlozil,presne tak jak kefalin.
no nie je to bohvieco.
bud musim do posilovni alebo kupit nieco lahsieho
ja som to skusil v stoji bez opory a ani samopal som si pri tom neodlozil,presne tak jak kefalin.
no nie je to bohvieco.
bud musim do posilovni alebo kupit nieco lahsieho

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
			- 
				happymoos
chci si koupit weihraucha HW 97K, mají ho na  http://www.versandhaus-schneider.de/pro ... s_id/11472  a já teď nevím jestli mam vzít 4,5 nebo 5,5. Řekněme že bych se s tim chtěl slušně trefit na i nad 50m
			- 
				Mortus
hw
já psal jednomu dovozci do čr a to samé:
Lieferzeit für HW 77, auch für HW 97 K zwischen 9 und 12 Wochen

Lieferzeit für HW 77, auch für HW 97 K zwischen 9 und 12 Wochen

Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm  http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
			- 
				Mortus
- 
				clear43
hw97k nema tlmic,zakonom to zakazany doplnok zbrane   

je to kompenzator 

i ked ma prekvapuje,ze je tak ticha tato vzduchovka,hlavne v zrovnani s inymi vzduchovkami,
tlmic to nemoze byt 

v zrovnani s tx200,to sa porovnat ani neda
hawecko je spicka,len si ju nekupujte ako prvu "lepsiu" vzduchovku,lebo potom vam nebude dobra ziadna

je to kompenzator

i ked ma prekvapuje,ze je tak ticha tato vzduchovka,hlavne v zrovnani s inymi vzduchovkami,
tlmic to nemoze byt

v zrovnani s tx200,to sa porovnat ani neda
hawecko je spicka,len si ju nekupujte ako prvu "lepsiu" vzduchovku,lebo potom vam nebude dobra ziadna

hw 97 k
Já jsem koupil hw u p. Vargy stála sice 10500. kč
ale měl jsem ji
do týdne. Max spokojenost, perfektní jednání.
			ale měl jsem ji
do týdne. Max spokojenost, perfektní jednání.
- 
				Mortus
neviem nehadam sa ale ak si pozriete eshopy tak mozte natrafit na Weihrauch HW 97K  a Weihrauch HW 97K Schalldämpfer. Pytal som sa aky je medzi nimi rozdiel a tu je odpoved
Hallo,
by regarding HW 97 K silencer model and normal HW 97 K they are both looking equal, the silencer is fitted into this "muzzle brake" by HW 97 K SD model. by normal HW 97 K muzzle brake is empty.
takze teraz vazne netusim 

a k tomu p.Vargovi,pisal som mu,lenze HW nema a absolutne netusi kedy pridu
			Hallo,
by regarding HW 97 K silencer model and normal HW 97 K they are both looking equal, the silencer is fitted into this "muzzle brake" by HW 97 K SD model. by normal HW 97 K muzzle brake is empty.
takze teraz vazne netusim

a k tomu p.Vargovi,pisal som mu,lenze HW nema a absolutne netusi kedy pridu