Predesla vzduchovka byla cina
 B3 ale vydrzela 2 roky a neco pres 4000 vystrelu, pak mi ale odesla hlavni pruzina, pruzinka vraceni kohoutku, prasklo tahlo hlavni pruziny, koncilo pomalu tesneni v hlavni a ojel se cely spousteci mechanismus tak, ze to stacilo sklopit a uz to strilelo
 B3 ale vydrzela 2 roky a neco pres 4000 vystrelu, pak mi ale odesla hlavni pruzina, pruzinka vraceni kohoutku, prasklo tahlo hlavni pruziny, koncilo pomalu tesneni v hlavni a ojel se cely spousteci mechanismus tak, ze to stacilo sklopit a uz to strilelo  to ale vsechno az po tech dvou letech, takze na to jaky je to levny a musim rict i nepresny smejd sem si dost uzil
 to ale vsechno az po tech dvou letech, takze na to jaky je to levny a musim rict i nepresny smejd sem si dost uzil  sice kazda pata rana uplne nekam dopryc ale na 20m se to do 7cm vlezlo, aspon ty co sly tam kam sem miril
 sice kazda pata rana uplne nekam dopryc ale na 20m se to do 7cm vlezlo, aspon ty co sly tam kam sem miril 
No ale zpatky k Hatsanu... uz podle rychlosti doletu a te slehy tam diabolku do stejneho terce vim, ze je aspon 2x silnejsi, na hlavni je napsano 17J, nevim jestli ma, nebo je nejak upravena pro CR a to je to proc pisu. Presnost zatim neznam, strilel jsem jen vcera. Zastreloval nebo nastreloval nebo jak tomu rikate jsem to v podrepu s optikou nastavenou na 6x na tech 20m a do asi 20-30 ran se mi to podarilo tak, ze ustrelim xenonovou vybojku na tu dalku, takze prozatim pro me uzasna vzduchovka, vse je jen o trepotu v rukach. Jenze jsem docela zdesen jaky rachot to vydava. Je to jako by vyletelo pero z gauca a zapruzilo ale aspon 10ti kilove pero
 no neco jako stredoveky prak co s nim bourali hradby
 no neco jako stredoveky prak co s nim bourali hradby  Pro ty co to maji je tohle normalni? nebo je tam to strihle tesneni at to netlaci ten tlak co by mohlo a tim ten pist vic narazi do masa a jeste je tam ta zkracena pruzina s nejakym prihozenym valeckem a ten taky slusne narazi do pistu?
 Pro ty co to maji je tohle normalni? nebo je tam to strihle tesneni at to netlaci ten tlak co by mohlo a tim ten pist vic narazi do masa a jeste je tam ta zkracena pruzina s nejakym prihozenym valeckem a ten taky slusne narazi do pistu?U te B3 to rachotilo podobne ale tam jsem si rikal, ze bude stacit podlozit pist nejakou hrubsi kuzi a ta ten naraz ztlumi, ale tu mam pocit (hned po tom co se dycky vzpamatuju z uleku) ze to chce aspon 1cm tlustou gumu jako dosedaci plochu pistu
 zase na druhou stranu fakt tam citim nejaky vykon
 zase na druhou stranu fakt tam citim nejaky vykonZe je to turek to nemusim rikat, ale je to vyrobeno pro nejakou polskou firmu a dotazeno sem ikdyz pres ofiko cesky obchod, kde se dusovali ze to jde zkusebnou... da se predpokladat ze teda ten rachot dela to rizle tesneni a valecek pred pruzinou nebo to je proste fakt takova tarasnice? na youtube to dela jen takove suche pluf ostatnim