Příspěvek
od Fesoj » 30 čer 2013 21:12
No tak jsem neodolal a přeci jsem ji dal nový chem. brynýr.... Po celkovém oživení jsem ještě oleštil hrany aby jí to trošičku více slušelo a teď jsem teda spokojen a již je ve vytrýně:-)
Jinak k tý síle no má problém prostřelit petku Skrz naskrz. Ale je to tou německou konstrukcí s omezením výkonu poněvadž má teda jednak odfuky ve válci což je u němců normálka ,ale navíc ještě k tomu přidali odfrézování vnitřní části bubnu u vstupu do hlavně což je asi to hlavní. Takže všichni co tu řeší mezery u našich Alf apod., tak zrovna tenhle německej RECK má mezeru cca1mm a z profilu revolveru není nic vidět ,ale pod úhlem nebo po vyndání válce je to dobrá ochcávka... Tak doufejme že to nenapadne i naše výrovce.
Jinak střelivo 4mm M20 je normálně slabé jede totiž o salóní střelivo tak flóby co jsou na tuto munici nemají žádné odfuky ani jinak snížen výkon jinak by kule nevylítla ani z válce ....

a ještě je k tomu drahý joko blázen...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....