milius píše:To Audi jede za 6 litrů a ten trabant za 10.Řekněme že máte měsíční plat na 20 diabolek(příklad).Vezměte si pružinového Hatsana a někoho,kdo má pruřinovou Airarms.Na 30m postavte 2x 20 kostek cukru.
Vystřelte na svoji řadu cukrů oněch 20 diabolek, aby postupně padaly.Vsadím se,že než se dostanete k 10tému cukru,tak budete bez diabolky.
Pak nechte střelit z AA.
Je to jednoduše užitná hodnota.Sice budete mít vzduchovku za čtvrt ceny AA,ale do diabolek dáte majlant,
Super přirovnáni!
 Co ty diabolky,ale ty nervy a tenisovej loket z toho ustavičnýho nabíjení!
 Co ty diabolky,ale ty nervy a tenisovej loket z toho ustavičnýho nabíjení! 

ale nie preto,ze by mi hatsan moc nevyhovoval,ale chcem nieco tiche,lebo suseda na mna minule skaredo pozerala
 ale nie preto,ze by mi hatsan moc nevyhovoval,ale chcem nieco tiche,lebo suseda na mna minule skaredo pozerala 

prostě mi chyběla.. tentokrát to mám se zásobníčkem, slušnou optikou, nožičky, nová pažba z lepenice bude vyroběná co nevidět. Do vnitřností jsem nijak nezasahoval. Změřených 30m lítá s oporou v nožičkách a na konci pažby v podstatě "jednou dírou". Nejsem kdovíjakej střelec a nikdy nebudu takže se na CZ budu mít pořád co učit. Cenově je na tom velmi slušně, navíc AA410 mi absolutně nesedla do ruky a furt je v základu na muj vkus drahá. Když K CZ přikoupim časem regulátor a větší kartuši tak si nemůžu přát víc. Že nemá QF mě netrápí..
 prostě mi chyběla.. tentokrát to mám se zásobníčkem, slušnou optikou, nožičky, nová pažba z lepenice bude vyroběná co nevidět. Do vnitřností jsem nijak nezasahoval. Změřených 30m lítá s oporou v nožičkách a na konci pažby v podstatě "jednou dírou". Nejsem kdovíjakej střelec a nikdy nebudu takže se na CZ budu mít pořád co učit. Cenově je na tom velmi slušně, navíc AA410 mi absolutně nesedla do ruky a furt je v základu na muj vkus drahá. Když K CZ přikoupim časem regulátor a větší kartuši tak si nemůžu přát víc. Že nemá QF mě netrápí..