2honda: Neodkládal bych tu operaci, čím dřív ji uzdravíš tím líp
NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
2cermos: Říkám, za ty prachy je dobrá, stačí si pohrát a máš celkem dobrou vzduchovku, mi pak začalo vadit hlavně to CO2, né to že jsem závislej na bombičkách nebo kyvetě s hasičákem, ale to, že jsem závislej na teplotě, teď bych si s ní přez zimu už nevystřelil
No mám objednaný HW97k, tam chybu určitě neudělám
(už je objednaný dýl, mělo to přijít cca do Vánoc, popřípadě hned po nich, ale fricové ji neměli skladem, takže čekám
), jinak optika na ní je už doma, ale stejně čekám ještě na montáže (prověřěná ocelová kvakita firmy KOZAP). No už aby to tu bylo 
Cogito ergo armatus sum.
objednávka
Už mám doma Nikko Stirling Platinum Nighteater 12x50
Založil jsem o něm thread v sekci "Optika" 
Cogito ergo armatus sum.
-
BILL
-
PajaHradec
- Kontaktovat uživatele:
Blbě
Není ale zrovna ideální, tento "O" kroužek (3x1) se celkem špatně shání, co já se naběhal než jsem ho sehnal...
Cogito ergo armatus sum.
Tak tady je me QB.
http://img.enter4u.eu/DSC00035fjcx.JPG
Teda spis, co z ni zustalo.
Ted jsem zjistil, ze vcera naplnena, je dnes prazdna.
Celni plnici ventil je OK, je novej. stejne jako lahev a hadice s prislusenstvim. Ted snad uz vystrelim par ran bez casteho doplnovani.
Vymenil jsem redukci na kyvetu, za redukci na poradnou lahev.
Tak ze asi necham nasazenou hadici a tramtarara.
Zatim to neni konecna podoba.
Za pripadne rady a napady dekuji.
http://img.enter4u.eu/DSC00035fjcx.JPG
Teda spis, co z ni zustalo.
Ted jsem zjistil, ze vcera naplnena, je dnes prazdna.
Celni plnici ventil je OK, je novej. stejne jako lahev a hadice s prislusenstvim. Ted snad uz vystrelim par ran bez casteho doplnovani.
Vymenil jsem redukci na kyvetu, za redukci na poradnou lahev.
Tak ze asi necham nasazenou hadici a tramtarara.
Zatim to neni konecna podoba.
Za pripadne rady a napady dekuji.
-
pisty
Tak mi včera přišla QB-78 deluxe v ráži 4,5 mm
Narazil jsem ale na malý problémek: při nastřelování na terč na 10 metrů (diabolky LUX) jsem zadní miřidla narval úplně nadoraz dolů, přesto diabolky létají cca o 6 cm výš než mířím. Setkali jste se s tím už někdo? Jediné řešení mě napadá dát přední miřidla výš, ale nejsou nastavitelná. Dá se sehnat nějaká podložka nebo vyšší přední miřidlo?
Já jsem měl opačnej problém. Mířidla jsou podle mě na QBčku ten nejhorší kus
. Jinak bych si dovolil říct (a doufám že se nepletu) že na QB se snad ani nějaká jiná pevná mířidla neprodávají. Tudíž bych se spíš zaměřil na hledání delšího šroubku pro uchycení mušky na hlaveň a mušku něčím podložil (to to bude vypadat
). Jinak je podle mě snad lepší optika (na přesnou střelbu) ale u té stejně skončíš 
Norconia QB-78 .177 + NS Platinum Nighteater 12x50
CZ TEX 083
KK 40mm
CZ TEX 083
KK 40mm