přirostl k srdci a je ideální k vylepšování (už dlouho nemám do čeho šprtnout ATčko mi teď dělá samou radost
 přirostl k srdci a je ideální k vylepšování (už dlouho nemám do čeho šprtnout ATčko mi teď dělá samou radost  ).Na HW100 bych si nedovolil ani pomyslet něco vylepšovat.
 ).Na HW100 bych si nedovolil ani pomyslet něco vylepšovat.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 přirostl k srdci a je ideální k vylepšování (už dlouho nemám do čeho šprtnout ATčko mi teď dělá samou radost
 přirostl k srdci a je ideální k vylepšování (už dlouho nemám do čeho šprtnout ATčko mi teď dělá samou radost  ).Na HW100 bych si nedovolil ani pomyslet něco vylepšovat.
 ).Na HW100 bych si nedovolil ani pomyslet něco vylepšovat. O těch střevech (mimo krásné fotky) nic nevíme.
 O těch střevech (mimo krásné fotky) nic nevíme. Je mě jasné, že Ti přirostla k srdci. Dost jste se na tom s Altrosem namakali.
  Je mě jasné, že Ti přirostla k srdci. Dost jste se na tom s Altrosem namakali.  tak usilovně sháním peníze na AT.
 tak usilovně sháním peníze na AT. 

Ne
 Ne 
Zatiaľ nemáš čo namietať dokým nevyskúšaš* niečo lepšie (to platí aj o optike). Nepredpokladal som že niekedy si kúpim LG110FT - kto by predsa dával toľko peňazí za vzduchovku keď aj CZ200 strieľa presne a je podstatne lacnejšia.sefinko32 píše:Ja mu zatiaľ nemám čo namietať. Presnosť je porovnateľná aj s AA aj s HW (čo som videl nástrely).
Je mi to naprosto jasné. Viem o čo ide a neberiem to ako navážanie. Nikdy som netvrdil, že HW je nekvalitnejšia. Je to iste kvalitná zbraň, ale dáva len málo priestoru napr. na ladenie výkonu. V tomto určite zaostáva. Ako som sa dočítal aj konzistencia nie je žiaden zázrak... Je to vec priority. Pokiaľ chce niekto experimentovať a ladiť na svoj obraz a zároveň nechce otrepať veľa peňazí nekúpi HW. Preto mi príde akosi zbytočné investovať viac ako o 100% viac kvôli nepatrným rozdielom v presnosti. Pokiaľ ide o optiku dávam za pravdu, že sa neoplatí (pokiaľ strieľanie trvalo baví) investovať do nejakého šmejdu.ALKAJ píše:Zatiaľ nemáš čo namietať dokým nevyskúšaš* niečo lepšie (to platí aj o optike). Nepredpokladal som že niekedy si kúpim LG110FT - kto by predsa dával toľko peňazí za vzduchovku keď aj CZ200 strieľa presne a je podstatne lacnejšia.sefinko32 píše:Ja mu zatiaľ nemám čo namietať. Presnosť je porovnateľná aj s AA aj s HW (čo som videl nástrely).
Neber to ako navážanie sa do teba, alebo do tvojej zbrani. Je to iba moja skúsenosť.
* Tým nemyslím pár výstrelov zo zbrane niekde na stretku.
Rada jistě dobrá a vážím si jí.RZ CZ píše:To "barda".Já bych počkal na Hatsana BT 65.Jestli můžu radit.Taky do něho asi půjdu po zkušenosti s AT 44.
 Fakt
 Fakt 
 Tak jsem dnes rozšířil vaše řady. Koupil jsem od místního kolegy
 Tak jsem dnes rozšířil vaše řady. Koupil jsem od místního kolegy 
  Supr. Jen ty kila ...
 Supr. Jen ty kila ...Do tisícovky asi nič dobré nebude. Najvhodnejšie a asi aj najrozšírenejšie sú Harris. Sú fakt kvalitné a praktické. Len cena je podstatne "lepšia". Som názoru a to mi asi viacerí potvrdia, že u dvojnožky nie je veľa priestoru na kompromis. S lacnou napodobeninou budeš skôr či neskôr nespokojný. Harris má aj veľa možností pripevnenia k pažbe.pepan012345 píše:Pánové, potřeboval bych poradit, jakou dvojnožku si pořídit na At44? Něco koloem tisícovky, jde mi hlavně o to abych měl jistotu, že se to dá přidělat... Z obrázků těch dvojnožek příliž nevyčtu...díky..
 AT44S-10 za 3335 Kč??? Všude se porádvají od 7 do 9 tis. Kč.
 AT44S-10 za 3335 Kč??? Všude se porádvají od 7 do 9 tis. Kč. tak to objednej když to bude víc tak můžes vrátit
 tak to objednej když to bude víc tak můžes vrátit