Naši prodejci mě posílají do pr... (do prčic). Nikde jsem nenašel konrétní FAC kit, nebo pružinu, která by měla deklarován vyšší výkon. Když něco najdu, tak tam není zda to zvedá výkon. Našel jsem: http://www.shootingandscuba.co.uk/cgi-b ... OXA2#aOXA2
  Naši prodejci mě posílají do pr... (do prčic). Nikde jsem nenašel konrétní FAC kit, nebo pružinu, která by měla deklarován vyšší výkon. Když něco najdu, tak tam není zda to zvedá výkon. Našel jsem: http://www.shootingandscuba.co.uk/cgi-b ... OXA2#aOXA2Poradí mi prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím někdo, zda když koupím pružinu z uvedeného odkazu, dostanu výkon nad 16 J? Rozměry pružiny tomu moc neodpovídaj. Jsem fakt zoufalej, protože jsem strávil už hodiny u netu a nic, nic, nic. |Prosím poraďte!

Jinak, děkuji za dosavadní rady, ale právě to pomalu směřuje k tomu "udělej si sám" Ne že bych byl levej, ale chci spíš dát tam něco, co je vyrobenýho jako alternativa hotová. Nezlobte se, ale nechci to zkur... experimentama, nebo zjistit, že jsem si koupil něco, co tam nejde a musím upravit další věci, nebo sehnat další věci. Cometa je jinak perfektní lámačka, dost přesná, ale ten omezený výkon 16J mi vadí, to si ta flinta fakt nezaslouží (obvzlášť, když jí mám v cal. 22)
 Jinak, děkuji za dosavadní rady, ale právě to pomalu směřuje k tomu "udělej si sám" Ne že bych byl levej, ale chci spíš dát tam něco, co je vyrobenýho jako alternativa hotová. Nezlobte se, ale nechci to zkur... experimentama, nebo zjistit, že jsem si koupil něco, co tam nejde a musím upravit další věci, nebo sehnat další věci. Cometa je jinak perfektní lámačka, dost přesná, ale ten omezený výkon 16J mi vadí, to si ta flinta fakt nezaslouží (obvzlášť, když jí mám v cal. 22) Jinak proti zvedání výkonu nic nemám. Nejsem si jistý, ale na 24J by mohla možná stačit pružina o stejném průměru drátu, jak tam máš teď (menší průměr drátu nebrat) a jen delší, než tam máš teď. Možná takovou seženeš jako náhradní díl pro jiné vzduchovky (gamo, hatsan), jak ti tu radili. Pokud ne, tak jedině nechat vyrobit. Při výrobě na zakázku za to dáš dost peněz a ještě musíš najít podnik, kde ti to vyrobí a hlavně, aby to nebylo blato materiál, které se ti po pár výstřelech stlačí. To je k tomu asi tak vše, co ti nejspíš kdo může říct. Jo a ještě pokud se ti to povede, tak je otázka, jak ta flinta bude střílet (kopance, přesnost..). Hodně zdaru
 Jinak proti zvedání výkonu nic nemám. Nejsem si jistý, ale na 24J by mohla možná stačit pružina o stejném průměru drátu, jak tam máš teď (menší průměr drátu nebrat) a jen delší, než tam máš teď. Možná takovou seženeš jako náhradní díl pro jiné vzduchovky (gamo, hatsan), jak ti tu radili. Pokud ne, tak jedině nechat vyrobit. Při výrobě na zakázku za to dáš dost peněz a ještě musíš najít podnik, kde ti to vyrobí a hlavně, aby to nebylo blato materiál, které se ti po pár výstřelech stlačí. To je k tomu asi tak vše, co ti nejspíš kdo může říct. Jo a ještě pokud se ti to povede, tak je otázka, jak ta flinta bude střílet (kopance, přesnost..). Hodně zdaru